Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfantul Valentin aduce oferte incredibile iubitorilor de profit!

de Ilinca Dobrescu 11 Feb. 2013 2855
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ai nevoie de o afacere proprie care sa iti returneze profit? Poate ca te-ai saturat ca seful tau sa iti dea noi si noi ordine, noi si noi sarcini, totul in conditiile in care banii nu iti ajung decat pentru plata facturilor si pentru mancare. Vrei o casuta de vacanta, vrei o masina, vrei o locuinta mobilata in stil modern, vrei o scoala mai buna pentru copiii tai si tratament de calitate pentru parinti si bunici. Nu sunt cerinte exagerate. Sunt lucruri de care avem cu totii nevoie si solutia poate fi cea de a-ti lansa o afacere prospera.

In cel mai adevarat sens al cuvantului, suma de nevoi si dorinte care ne caracterizeaza este cea pe care incercam din rasputeri sa o acoperim. Vrem o viata fericita si plina de beneficii reale. Vrem sa luam decizii pe cont propriu si dupa zece ani de munca ne-am dori sa vedem o constructie ridicata de noi insine si pentru noi insine. Pana la urma, daca tu nu iti faci un plan pentru viitorul tau, nimeni nu il va face in locul tau.

Pentru cei care viseaza sa isi lanseze o afacere proprie, iata cateva idei de afaceri pe care le puteti valorifica si in 2013, idei care sa va aduca finantele pe care sa mizati pentru un viitor mai prosper:

Cultivarea plantelor medicinale si aromatice - Afaceri agricole pe care le putem demara cu usurinta maxima atunci cand detinem cunostinte specializate in domeniul agriculturii ecologice.

Trei culturi profitabile: Goji, merisoare, aronia - Trei arbusti miraculosi pe care prea putini romani i-au valorificat. Fructele lor se vand la preturi ametitoare pe piata interna si peste hotare.

Cultivarea arbustilor fructiferi - Alegem smochine, afine, zmeura, mure, coacaze, agris, corn si nu numai. Toti acesti arbusti fructiferi ne pot ajuta sa obtinem profituri mari in 2013.

Trandafirii - afacerea secreta a agricultorilor de succes - Gradina de trandafiri se poate infiinta si pe o suprafata mica de teren. Productia merge catre industria alimentara, cosmetica, farmaceutica si nu numai.

Cultivarea legumelor in sistem ecologic - Fie ca sunt cartofi, tomate, broccoli sau andive, toate legumele cultivate in sistem ecologic isi au cautarea in tara si peste hotare. Preturile sunt mult mai avantajoase decat in cazul legumelor rezultate din agricultura traditionala.

Cum sa transformi o ciupercarie intr-o afacere - Ciupercile Champignon sunt cerute in mod intens pe piata interna si peste hotare iar ciupercaria poate fi infiintata intr-un grajd dezafectat, hala, pivnita si nu numai.

Catina - fructul magic ce te poate imbogati - Catina ramane un arbust fructifer extrem de valoros pentru romani. Elementul cheie este reprezentat de sistemul agricol ecologic, acesta fiind si factorul decisiv pentru succes in aceste afaceri agricole.

Ghid practic pentru confectionarea lumanarilor - Iata una dintre cele mai banoase idei de afaceri pe care le putem valorifica de la domiciliul personal. Lumanarile handmade sunt cu adevarat cautate, mai ales in apropierea sarbatorilor de peste an, lucru care face ca cererea sa nu stagneze perioade prea lungi de timp. Se cauta lumanari cu specific pentru sarbatorile pascale, de Craciun, Sf. Valentin si nu numai.

Cultivarea ciupercilor Pleurotus - Nici ciupercile Pleurotus nu sunt mai prejos fata de ciupercile Champignon, cererea fiind mare iar popularitatea lor crescand in mod intens si nu numai in randul vegetarienilor, ci in cazul tuturor consumatorilor care vor sa reduca rapid si eficient consumul de carne.

Cum sa faci bani din propria ta cultura de Paulownia - Arborii Paulownia ofera lemn valoros si scump, lemn folosit pentru constructia de iahturi, piese scumpe de mobilier, instrument muzical si chiar avioane usoare.

Ferma de raci - Racii sunt considerati delicatese si de catre romani si de catre straini. Discutam despre un tip de carne sanatos, slab si extrem de gustos.

Cresterea prepelitelor japoneze - Prepelitele sunt interesante pentru consumatori si pentru potentiali afaceristi. De la prepelite valorificam carnea considerata delicatesa, ouale extrem de benefice pentru sanatatea intregului organism, penajul si chiar si gunoiul rezultat in urma cresterii acestor pasari ( guano - folosit pe post de ingrasamant).



Tags: afaceriafacereidei de afaceriidei afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere

de Bianca Tila
20 Mar 2024
De la inceput afacerea ta trebuie structurata intr-un mod care va avea sanse sa produca bani, nu sa inregistreze pierderi. Principalul tau atunci...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Deschiderea unei berarii. Ce ai nevoie pentru o afacere profitabila?

de Idei de afaceri
09 Iun 2023
In lista cheltuielilor cu instalatii si echipamente necesare pentru productia de bere artizanala se numara rezervoarele de maturare. Rezervoare de...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]