Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Start la 10 afaceri la cheie pentru profituri glorioase!

de Ilinca Dobrescu 22 Feb. 2012 5242
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile la cheie sunt in centrul reflectoarelor de ceva vreme, in randul romanilor si nu numai. Adevarul este ca suntem dispusi sa le achizitionam, pretul lor fiind infim in comparatie cu beneficiile aduse in plasa noastra. Mai presus de orice, beneficiem de informatii specializate, din partea celor mai avizati experti din domeniile de referinta. Astfel, afacerile la cheie reprezinta cele mai bune sanse pentru cei cu spirit de afaceristi si cu planuri de afaceri profitabile.

Iata 10 afaceri la cheie care cer investitii rapid, in 2012:

1. Afacerile la cheie in apicultura. Acestea sunt proiecte simple, cu bani putini, demarabile cu un numar redus de stupi. Un numar de 3-4 stupi poate reprezenta start-ul acestei afaceri in 2012.

2. Afacerile la cheie in domeniul realizarii de sapun 100% natural. Sapunul organic se poate produce, cu usurinta si bani putini, la domiciliul personal si se comercializeaza catre magazine de specialitate, farmacii, plafaruri samd.

3. Afaceri la cheie cu o ferma de raci. Fermele de raci aduc profituri extrem de atragatoare chiar si cand luam in calcul utilizarea unui singur hectar de balta.

4. Afaceri la cheie in domeniul cultivarii trufelor. Pretul pentru un kilogram de trufe poate sari de suma de 1000 de euro.

5. Afaceri la cheie in domeniul cultivarii plantelor medicinale. Plantele medicinale sunt de interes deoarece se observa o tendinta clara catre utilizarea lor in defavoarea medicamentelor clasice.

6. Afaceri la cheie in domeniul cultivarii ciupercilor Champignon. Ciupercile Champignon sunt usor de plantat si recoltat, fara necesitatea de teren agricol.

7. Afacerile la cheie cu francizele Nomasvello. Franciza Nomasvello este si ea de interes major datorita profitabilitatii afacerii si datorita lipsei taxelor de intrare in sistemul de franciza.

8. Afacerile la cheie din domeniul cultivarii arbustilor fructiferi. Fie ca ne specializam pe cultivarea afinului, coacazului, zmeurului, smochinului, socului, trandafirului de dulceata, capsunului, murului samd, sansele de succes sunt mari si piata de desfacere este garantata, fie ca ne orientam catre piata interna sau cea externa.

9. Afacerile la cheie cu o ferma de lipitori. Fermele de lipitori medicinale sunt proiecte in care am investi imediat datorita cererii pentru lipitori pe piata interna sau pe cea externa. Un kilogram de lipitori medicinale ajunge sa coste si 2000 de euro la export catre America.

10. Afaceri la cheie in domeniul confectionarii de decoratiuni si ornamente pentru Craciun. Acestea sunt afaceri pentru cei cu bani putini si care doresc sa lucreze de la domiciliul personal, pentru cei cu talent si indemanare pentru lucru manual. Produsele finite se comercializeaza catre magazine online si offline, catre magazine de cadouri, de decoratiuni, catre hipermarket-uri, catre firme specializate in realizarea de cosuri de cadouri samd.


Tags: afaceri la cheieafaceriafaceri profitabileinvestitii afaceri la cheieafaceri cu bani putini

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]