Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Start-ul unei idei de afaceri: Strategie in 4 pasi!
Recomdarile expertilor ne spun ca orice idee de afaceri sa fie sustinuta de un plan de afaceri bine pus la punct, alcatuit in cel mai mic detaliu. Alcatuirea sa reprezinta o investitie de timp care se merita, o investitie facuta in contul afacerilor noastre. Planificarea de inceput reprezinta si o masura de precautie si o modalitate eficienta de a ne face ordine in ganduri si actiuni.
Cu alte cuvinte, haideti sa vedem care sunt cei patru pasi pe care trebuie sa ii efectuati pentru o strategie castigatoare pentru un start-up lin si eficient:Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
Ghid practic pentru realizat felicitari de lux
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
1. Definiti-va ideile de afaceri si viziunea care va va aduce succesul in proiectele dvs. In aceasta sectiune trebuie sa detaliati caracteristicile serviciilor si produselor pe care le veti oferi, caractaristicile audientei pe care o tintiti, a consumatorului ideal. De asemenea, adaugati toate detaliile necesare legate de directiile in care planuiti sa va dezvoltati afacerile. Este vital sa luati in considerare acest aspect, expertii afirmand ca o afacere fara perspective este o afacere care nu se poate dovedi profitabila timp indelungat.
2. Stabiliti care sunt obiectivele majore si misiunile pe care doriti sa le indepliniti. Adaugati si obiective pe termen scurt si cele pe care doriti sa le indepliniti pe termen lung. Cele pe termen scurt trebuie sa convearga catre proiectul de indeplinire a scopurilor esalonate pe termen lung, pe intervale de 3-5 ani.
3. Stabiliti alaturi de cine doriti si planuiti sa va valorificati ideile de afaceri. Este vital sa stiti de la bun inceput pe cine va bazati. Se poate sa doriti sa porniti in afaceri alaturi de familie, alaturi de un prieten, alaturi de un coleg sau de un partener de afaceri pe care inca nu l-ati descoperit si pe care va trebui sa il cooptati cu ajutorul unui plan de afaceri graitor si care sa il determine sa investeasca, alaturi de dvs, timp si bani in ideile de afaceri in contul carora veti lucra.
4. Stabiliti contra cui veti lupta. Care va sunt competitorii, cat de bine sunt dezvoltati, ce planuri de dezvoltare detin, ce cifre de afaceri ii caracterizeaza, ce strategii de marketing, promovare si vanzare detin? Este vital sa stiti pe ce piata va veti dezvolta, ce nise si sub-nise va sunt accesibile si care sunt prea dificil de penetrat.
Articole conexe
10+ idei de afaceri pentru pasionatii de calatorii
de Bianca TilaRentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele
de Bianca TilaCum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare
de Bianca TilaAfaceri cu melci. Cum poti incepe acest business
de Idei de afaceriAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit