Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

STEAM Carnival - Mai presus de afaceri, un proiect genial!

de Victor Oancea 12 Aug. 2013 2823
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Din SUA adusa, aceasta idee poate sa faca foarte multi bani. A fost deja inscrisa de catre initiatorii ei in cursa pentru marele premiu, in Kickstarter si acum spera sa se lanseze in Los Angeles si in San Franciso primavara viitoare.

Pe scurt, in cateva cuvinte, STEAM Carnival imbina circul cu lectiile cele mai interesante pentru pusti si pustoaice interesate sa descopere univerul in care traiesc.

STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Math) Carnivel are la baza ideea inventatorului si entertain-erului Eric Gradman si a inginerului si antreprenorului Brent Buchnell, noteaza Springwise.

Scopul acestei idei de afaceri este de a realiza un eveniment asemanator unui carnaval traditional, dar cu accent pe stiinta, tehnologie, inginerie, arta si matematica. Sunt puse in joc tot felul de procese prin intermediul carora cei mici afla cum functioneaza lucrurile din jurul lor, prin modalitati uimitor de spectaculoase.

Exemplele de tehnici puse in lumina reflectoarele sunt multe si toate uimesc prin maniera in care aduc la viata tehnologii pe care multi nu le cunosc, procese care pentru multi vor ramane nedescoperite.

Mai mult, STEAM Carnival va oferi copiilor si kit-uri tehnologice pe care acestia le pot lua acasa. Astfel, cei mici pot exersa singuri procesele tehnologice descoperite alaturi de experti.

www.springwise.com



Tags: steamcarnivalsteam carnival

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]