Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Strategia in demararea celor mai profitabile afaceri conduse de acasa

de Victor Oancea 27 Sep. 2011 4267
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile sunt profitabile atunci cand le conducem cu cap, atunci cand le conducem in mod strategic, pe marginea unui plan solid, bine pus la punct. Ne dorim idei de afaceri mici, simple, demarabile de la domiciliul personal si consideram in mod gresit ca acestea sunt proiecte part-time si nu le acordam seriozitatea necesara pentru a se transforma in afaceri profitabile.

Afacerile conduse de la domiciliul personal nu sunt intotdeauna afaceri mici, insa in majoritatea lor sunt afaceri mai simple, mai putin complexe. De obicei, un birou sau un atelier se recomanda celor care necesita si angajati numerosi, celor care se ocupa de anumite productii si de produse multiple. Pentru restul, afacerile mici conduse de acasa sunt deosebit de avantajoase.

Strategia din spatele planificarii acestor afaceri profitabile sta in delimitarea cu success a locuintei fata de biroul nou amplasat. Aveti nevoie de sprijinul familiei si de un program cat se poate de fix pentru a va pastra un nivel inalt de performanta si eficienta.

Aveti nevoie si de un loc dedicat intalnirilor de afaceri si posibilelor interviuri pentru candidatii pe care doriti sa ii angajati. Majoritatea afacerilor mici conduse de acasa vor detine asistenti virtuali, angajati care lucreaza, la randul lor de la domiciliul personal si cu care se efectueaza o comunicare foarte eficienta via mediul online.

Un element de care trebuie sa tineti cont pentru a va asigura succesul in aceste afaceri potential profitabile este cel al seriozitatii cu care va tratati afacerile.

Majoritatea afacerilor conduse de acasa uita de faptul ca si acestea sunt tot afaceri si au nevoie de aceleasi investitii ca si afacerile clasice, care detin o locatie anume. Multi subestimeaza necesarul de investitii (timp, energie, pasiune, motivatie samd) si gresesc enorm. Afacerile se transforma in preocupari part-time si apoi devin neglijate in adevaratul sens al cuvantului.

Nu uitati faptul ca veti fi nevoit sa va instruiti in permanenta, sa va educati si sa iesiti din locuinta destul de des. Nu ignorati conferintele, seminariile, evenimentele care va vizeaza afacerile si investiti timp, energie si bani si in networking, una dintre cele mai bune solutii pentru a va consolida relatiile din mediul business.




Tags: afaceriafaceri miciafaceri profitabileafaceri de acasaafaceri de la domiciliu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]