Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Supravegherea locuintei nu mai este un moft ci o necesitate

de Idei de afaceri 07 Nov. 2017 2675
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In urma cu cativa ani, sistemele de supraveghere video reprezentau o forma de protectie sigura si eficienta, insa foarte scumpa pentru ceea ce livrau la final. Echipamentele de supraveghere de acum cativa ani foloseau o tehnologie relativ veche pentru acele timpuri, dar care astazi s-a schimbat. Tot astazi s-au schimbat si preturile, sistemele devenind mai accesibile, iar calitatea oferita de acestea a crescut.

Sistemele de supraveghere video erau foarte cautate de persoanele care detineau o mica afacere si care voiau sa o protejeze. Insa astazi oricine poate sa-si cumpere o camera video pentru supravegherea propriei locuinte.

Monitorizarea locuintei era un moft pana nu de mult, dar cu avansul tehnologic care a permis introducerea unor noi tehnologii si scaderea preturilor, nu mai ai nici un motiv sa nu te echipezi corespunzator. Siguranta ta si a bunurilor tale este pe primul loc, asa ca nu face economii acolo chiar conteaza.

La Skut.ro, magazin dedicat echipamentelor de securitate, gasesti toate produsele de care ai nevoie. Portofoliul Skut.ro include camere de supraveghere, sisteme de alarma, sirene, unitati de stocare, accesorii, etc. Toate produsele beneficiaza de garantie, drept de retur in 14 zile si posibilitatea de ridicare din magazin. Echipa magazinului este formata din oameni profesionisti care va ofera asistenta necesara in cazul in care intampinati probleme si va pot ajuta cu recomandari si sfaturi inainte de achizitie.

Sistemul de supraveghere video a devenit o necesitate din momentul in care preturile au inceput sa scada si sa fie mai accesibile tuturor. Nevoia de siguranta si protectie o avem in sange de multi ani, iar talharii nu obosesc niciodata. Cauta persoane vulnerabile si sunt in stare sa puna la cale planuri foarte complexe daca nu esti atent.
Indiferent de zona in care locuiti, niciodata nu trebuie sa va simtiti in siguranta. Hotii lovesc pe nepusa masa si se feresc de zonele care au reputatie proasta, tocmai pentru ca acei locatari sunt deja in alerta. De aceea, majoritatea prefera zonele care sunt de obicei linistite deoarece nu sunt nici supravegheate.

Costurile unui sistem de supraveghere sunt decente, uneori mai mici decat ti-ai putea imagina. Hotii sunt atenti dupa camerele de supraveghere, iar in cele mai multe cazuri fug imediat cum le vad fara sa mai verifice daca functioneaza sau nu. Nu vor sa riste, asa ca indiferent de ce camere alegi sa montezi, simpla lor prezenta este deja un plus notabil. Cu cat sunt la vedere cu atat mai bine.
Camerele de supraveghere sunt foarte performante si sunt disponibile in multe versiuni. Trebuie avuta mare grija cand doriti sa le achizitionati, deoarece ele trebuie sa fie compatibile cu DVR-ul sau NVR-ul. Tehnologiile introduse in ultimii ani de diferiti producatori au adus cu ele si un factor nou: compatibilitatea.

Camerele functioneaza in 4 tehnologii: TVI, HDCVI, AHD si CVBS. Camerele IP nu intra in aceasta categorie, ele fiind la baza diferite.  Cele 2 dintre cele 4 tehnologii sunt specifice unor anumiti producatori si nu sunt compatibile una cu cealalta, chiar daca ele fac acelasi lucru si difera doar denumirea.

Aceste tehnologii sunt rezultatul multor zile de cercetare, astfel incat ele sa fie sigure pentru sistemele de supraveghere  si sa ofere strictul necesar.  CVBS-ul este tehnologia analogica clasica care nu se mai foloseste in prezent. AHD-ul este o mica evolutie, fiind un hibrid analogic-digital.

In prezent se utilizeaza tehnologia TVI proprietara brandului HIKVISION, liderul mondial, si HDCVI, proprietara producatorului DAHUA.

Camerele IP sunt diferite, ele functionand cu un alt protocol si avand nevoie de un NVR care sa decodeze semnalul. Acestea ofera o claritate mai buna a imaginii, functii mai avansate si rezolutie de filmare de pana la 4K. Conexiunea este mai stabila si uneori se poate opta pentru alimentare PoE, adica un singur cablu sa fie responsabil pentru semnal video si alimentare.

Nu uita sa intri pe skut.ro, magazinul online dedicat echipamentelor de supraveghere si sistemelor de alarma. O echipa profesioninta te va ajuta sa iti alegi produsele de care ai nevoie pe baza cerintelor tale. Ai drept de retur in 14 zile, posibilitatea de a testa produsul in showroom dupa achizitionare, garantie la toate produsele si livrare prin curier. Echipa Skut.ro iti este alaturi oricand si te incurajeaza sa iti protejezi locuinta.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: supraveghere videosistem de alarmaskut.rosupraveghere locuintacamere de supraveghere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]