Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 3 idei de afaceri geniale pentru 2016

de Alina Constantinescu 11 Oct. 2016 6333
3.93 din 23 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Orice afacere sustenabila trebuie facuta cu pasi mici si foarte bine calculati. Pentru a sti ce strategii sa adopti in dezvoltarea si promovarea afacerii tale este important sa cercetezi piata, sa afli cu ce poti sa te diferentiezi de concurenta. Afacerile despre care vorbim astazi au fost pornite cu investitie mica insa cu foarte multa ambitie si dorinta de a reusi.

Afacere cu pantofi pentru copii

Intr-o zi, in timp ce se juca cu fetitele ei, Jenny Ford s-a gandit sa demareze o afacere cu incaltaminte pentru copii imprimata cu animalele preferate de ei. In 2012 a deschis compania Monkey Toes si a inceput sa lucreze de acasa, pentru a petrece mai mult timp cu fetitele sale. In prezent, Jenny distribuie incaltaminte pentru copii in toata lumea.

Afacere cu rochii de mireasa second-hand

Orice femeie se gandeste la ziua nuntii si la modelul rochiei de mireasa. Tot mai putine mirese isi permit sa achizitioneze o rochie noua si cauta una second-hand. Asa a gandit Emily Newman cand a lansat site-ul http://www.oncewed.com/. Asadar, aceasta activitate s-a dovedit a fi una profitabila.

Pe site mai gasiti informatii despre decoratiuni si alte accesorii: lumanari personalizate, flori si aranjamente florale, marturii si bijuterii, invitatii si rame foto, albume si nu numai.

„Femeile cu care am intrat in contact nu dispuneau de multi bani, dar toate isi doreau sa poarte rochii frumoase in ziua nuntii lor”, a povestit Emily pentru portalul inc.com.

Afacere cu tricouri personalizate

La varsta la care multi tineri prefera sa se distreze si sa calatoreasca, patru tineri din Boston au pus bazele unei afaceri cu tricouri personalizate, care s-a dovedit un real succes. Clientii pot alege materialul,  modelul si marimea tricoului ce urmeaza a fi imprimat cu un mesaj haios.

Afacerea au pornit-o la domiciliu, deoarece nu aveau bani ca sa inchirieze un spatiu. Si-au dezvoltat relatiile cu furnizorii, au lucrat mai mult pe teren, iar munca lor nu a fost in zadar.

La un moment dat, aveau clienti de pe trei fusuri orare diferite, dar asta n-a fost niciodata o problema, povestesc fondatorii afacerii.

Sursa: inc.com


Tags: afacere profitabilaafacere cu pantofiafacere cu rochii de mireasaafacere cu tricouri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.93 din 5 - 23 voturi.

Articole conexe

Deschiderea unei berarii. Ce ai nevoie pentru o afacere profitabila?

de Idei de afaceri
17 Apr 2024
In lista cheltuielilor cu instalatii si echipamente necesare pentru productia de bere artizanala se numara rezervoarele de maturare. Rezervoare de...

Afacere profitabila cu doua specii de arbusti fructiferi: afine si capsuni

de Alina Constantinescu
22 Nov 2016
In ultimii cinci ani cultura arbustilor fructiferi s-a dezvoltat foarte mult in Romania, fiind sprijinita de trei factori importanti: fondurile...

Cresterea oilor - o afacere profitabila pentru fermierii romani

de Alina Constantinescu
31 Oct 2016
Auzim in media despre romani cu afaceri de succes, cu afaceri profitabile la tara, cu miza mare pe capre, oi si bivolite. Si aflam ca cei care au...

Cum se poate transforma pasiunea ta intr-o afacere profitabila?

de Silviu Marian Banila
15 Oct 2015
Sa presupunem ca pasiunea ta este designul vestimentar sau croitoria. Este doar un exemplu, strategiile sunt cam aceleasi, indiferent de afacere....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]