Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Top 4 miscari gresite cand suntem angajati si detinem idei de afaceri
Cei mai multi dintre viitorii antreprenori sunt persoane angajate intr-un domeniu, persoane care au obosit sa lucreze cu sefi, persoane care doresc sa obtina castiguri mai mari, persoane care detin visuri si pasiuni. Atunci cand suntem inca angajati, ideile de afaceri raman de multe ori doar in faza de idei, nu mai ajung sa se materializeze si acest lucru se intampla din cauze variate. De asemenea, de multe ori ne demaram ideile si lucrurile iau o intorsatura nefavorabila.
De cele mai multe ori, graba strica treaba in afaceri. Nimeni nu spune sa ne initiam ideile de afaceri in 10 ani de planificari riguroase, calcule, statistici, studii si munca de cercetare, ci atunci cand suntem cu adevarat pregatiti sa intram in lumea antreprenoriatului.Cele mai mari 4 miscari gresite pentru actualii angajati care doresc sa isi demareze idei de afaceri sunt urmatoarele:
1. Foarte multi oameni isi initiaza ideile de afaceri fara planificare riguroasa si isi abandoneaza locurile de munca in favoarea conducerii afacerilor in totalitatea timpului. Miscarea corecta ar fi fost sa isi pastreze locurile actuale de munca pana cand afacerile ar incepe sa functioneze la capacitate avantajoasa.
2. Majoritatea vin cu idei de afaceri din domeniile in care activeaza si incep afaceri care competitioneaza cu cele ale fostilor angajatori.
3. Multi angajati isi demareaza idei de afaceri si isi iau cu ei si alti colegi de la locul de munca. Problema este ca multe contracte de munca au anexari legale care prevad ca orice competitie sau cooptare de personal sau de clienti este penalizabila. Cititi-va contractele cu atentie inainte de a face un pas gresit si lasati si loc de buna ziua.
4. Multi dintre angajati nu isi mai demareaza deloc ideile de afaceri, considerand ca este prea tarziu sa mai faca ceva in domeniul care ii pasioneaza. Problema este ca multe idei de afaceri raman in stadiul de idei din cauza acestor considerente gresite. Ideea de baza este sa va demarati afacerea in timpul liber pe care il aveti la dispozitie, cu resurse limitate, la scara mica. In timp, profiturile care vor veni din ce in ce mai mari si mai stabile va vor asigura ca este timpul sa dati drumul locului de munca si sa va apucati de afaceri cu toate panzele inainte.
Articole conexe
10+ idei de afaceri pentru pasionatii de calatorii
de Bianca TilaRentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele
de Bianca TilaCum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare
de Bianca TilaAntreprenoriat la inceput de drum. Carti utile despre business
de Bianca TilaAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2025
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit