Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Top 6 sfaturi pentru un start-up ca la carte!
Afacerile cer efort, straduinta, chibzuinta, o mentalitate de afacerist, minte clara si o viziune care sa troneze deasupra noastra la orice ora, in orice secunda. Afacerile cer si specializari si educatie, disciplina si auto-disciplina. Mai presus de orice, afacerile cer afaceristi, oameni care sa gandeasca in termeni de rentabilitate, amortizare a cheltuielilor, in termeni de investitii inspirate, in termeni de profitabilitate de durata.
Iata un top cu 6 sfaturi care ne ajuta sa luam start-ul in afaceri, ca la carte:Propriul meu plan de afaceri
Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Cum sa faci bani din vanzarile pe Amazon
1. Cizelati-va ideile de afaceri pana in punctul in care vor deveni unice, originale, idei care sa merite investitii, idei de afaceri care sa trezeasca interesul celor din jur.
2. Cooptati oamenii potriviti pentru a va fi alaturi. Multi nu mai au incredere in nimeni si poate ca nici in ei nu au indeajuns de multa. In orice caz, numerosi antreprenori vor incerca sa porneasca afaceri pe cont propriu, fara ajutor, fara consultanta, fara expertiza din partea unor specialisti si experti din domeniu. Nimeni nu ne impune sa ne luam parteneri de afaceri, insa ajutorul si sfaturile celor care stiu cum se fac afacerile profitabile nu ar trebui sa lipseasca. In acelasi mod, nu ar trebui sa lipseasca nici sprijinul unei echipe solide de angajati de top.
3. Obtineti sprijinul familiei pentru succes in afaceri. Afacerile se cresc destul de greu. Nimeni nu isi permite sa viseze la galeti de bani curgand pe neasteptate, din senin, fara efort si straduinta. Toate acestea pot fi sprijinite in mod corect doar cand familiile ne sunt alaturi si ne ajuta sa ne conducem viata profesionala la calibru maxim.
4. Brevetati, asigurati, protejati. Ideile de afaceri, idei de produse noi, schite si harti, mape si dosare de afaceri, planul de afaceri si toate informatiile referitoare la proiectele dvs trebuie sa ramana in siguranta. Brevetati-va ideile, lucrati impreuna cu un broker de asigurari pentru a va ajuta sa va protejati afacerile.
5. Ramaneti deschis la noi provocari si modificari in sectorul business de care tineti. Daca ati pornit la drum cu anumite idei de afaceri trebuie sa continuati sa va interesati de domeniul in care veti pasi. Asigurati-va ca sunteti la curent cu noi aparitii de competitori, cu noi lansari de produse si servicii, cu noi metode de promovare a competitorilor dvs samd.
6. Nu uitati de unde ati pornit. Impuneti-va anumite obiective si misiuni si nu pierdeti din vedere viziunea care va aduce pe acest drum.
Articole conexe
Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele
de Bianca TilaCum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare
de Bianca TilaAfaceri cu melci. Cum poti incepe acest business
de Idei de afaceriStrategia antreprenorului in afaceri
de Idei de afaceriAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit