Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trenduri importante pentru afacerile din 2020

de Florin Amariei 13 Ian. 2020 3146
4.25 din 8 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Clientii sunt importanti, dar stii ce ai de facut in acest an pentru a-i tine langa afacerea ta? Iata cele mai importante trenduri de avut in vedere pentru anul curent.

Din start, intelegem faptul ca nimeni nu mai poate ramane offline. Daca vrei sa iti garantezi succesul, atunci va trebui sa iti faci simtita prezenta in mediul virtual. Afacerea ta trebuie sa fie gasita usor de cei interesati pe toata canalele de comunicare posibile.
 
Sa continuam.
 
1. Clientii vor alege afacerile responsabile 
Comportamentul consumatorilor este acum modificat de mult mai multe variabile. Spre exemplu, Gallup a demonstrat ca tinerii care incep sa produca bani si sa ii cheltuie pe lucrurile sau experientele dorite, aleg acele afaceri care sunt responsabile cu mediul inconjurator sau sunt implicate in comunitatea in care-si fac profiturile.
 
2. Parerile clientilor conteaza mult
Mai mult ca niciodata! Un studiu al Amazon arata ca aproape 90% din cei care finalizeaza o tranzactie spun ca experientele celorlalti utilizatori au reprezentat un imbold. Atentie, insa, intrucat clientii au inceput sa faca foarte usor diferenta dintre un review postat de o persoana reala care a cumparat respectivul produsa si unul care a fost publicat de cineva apropiat comerciantului.
 
3. Fie ca vrei, fie ca nu iti trebuie un magazin online
Si trebuie facut cat mai curat din punct de vedere al designului. Cu cat e mai clar si aerisit, cu atat vei face viata mai usoara clientilor si-i vei incuraja pe acestia sa cumpere de la tine.
 
4. Mobile marketing creativ
Domeniul mobile va fi intr-o continua crestere. Majoritatea afacerilor deja s-au adaptat complet pentru interactiunea cu diferite formate de ecrane ale telefoanelor mobile, iar acest lucru va conta din ce in ce mai mult. Un lucru important de avut in vedere pentru antreprenori, intrucat in Romania a fost depasit pentru prima oara traficul online pe mobile fata de cel pe desktop.
 
5. Story
Pana si Netflix a adaptat aceasta caracteristica. E un semn ca si afacerile trebuie sa creeze continut special pentru acest tip de media consumata. Iti poti pune in valoare atat brandul, cat si produsele.
 
Succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: trenduriafaceri2020

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 5 - 8 voturi.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]