Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un start-up de succes in 3 intrebari esentiale!

59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Start-up-urile nu sunt pentru toti simplitati. Unii antreprenori ajung sa nu isi mai vada vreodata ideile de afaceri puse in aplicare din cauza ca nu detin cunostintele necesare pentru a porni la drum si altii pornesc pe picior gresit si pierd investitii serioase de bani, timp, energie. Obstacolele sunt majore si poate ca cel mai mare este cel al ingorantei, al neglijentei cu privire la aspecte decisive pentru succesul unui start-up: identificarea unei idei de afaceri viabile, proiectarea unui plan de afaceri si banii, desigur.

Iata 3 intrebari esentiale la care vom raspunde pentru a elimina o mare parte din greselile unui start-up de afaceri:

1. Ce idei de afaceri sa pun in aplicare si cum pot sa fiu sigur ca ele sunt viabile, profitabile? Identificarea celor mai potrivite idei de afaceri reprezinta un proces extrem de dificil pentru multi antreprenori. Trebuie sa descoperiti ideile de afaceri cu care sa fiti familiarizat intr-o buna masura, ele trebuie sa apartina de un sector in care sa detineti un minim set de specializari si ceva experienta de lucru (preferabil).

De asemenea, este recomandat sa identificati idei de afaceri profitabile si pentru care sa detineti pasiune si mult entuziasm, idei de afaceri pe marginea carora sa va consultati cu experti si profesionisti, cu specialisti care va pot oferi cele mai bune indrumari pentru sectorul de care ele apartin.

2. Ar trebui sa proiectez un plan de afaceri chiar daca am o idee de afaceri foarte simpla? Planul de afaceri reprezinta unealta care va ajuta sa puneti ordine in toate aspectele afacerii dvs. Veti organiza si planifica mai simplu, veti raspunde la toate intrebarile si neclaritatile care va pot sta in cale, va puteti elimina surse majore de cheltuieli samd.

Proiectarea unui plan de afaceri reprezinta un proces vital pentru un start-up de succes si atunci cand vi se pare mult prea dificil, puteti sa apelati la profesionisti care se ocupa de aceste sarcini in mod obisnuit si care va pot proiecta un plan de afaceri contra unui comision.

3. De ce sume de bani am nevoie pentru a-mi pune pe picioare afacerea? Am ajuns si la problema cea mai spinoasa pentru multi antreprenori si potentiali antreprenori. Sumele de bani care va vor fi necesare difera major de la o idee de afaceri la alta.

Stabiliti, in primul rand, ce produse si servicii doriti sa aduceti pe piata, cat va costa intreg procesul si care va fi pretul lor de comercializare. In lumina preturilor orientative veti putea stabili care ar fi cantitatea de produse pe care trebuie sa le vindeti pentru a va ajunge cu banii de la o luna la alta.


Tags: afacereafaceristart-up afaceriidei de afaceriplan de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








[x]