Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa faci bani din industria ECO? Creste porci in sistem ecologic!

de Ilinca Dobrescu 28 Mai. 2013 3313
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vrei sa faci parte din industria cu cea mai rapida rata de crestere? Fa parte din industria ECO si mergi direct la tinta. Multi se vor specializa pe productia de creme si lotiuni BIO, pe detergenti ECO si cereale certificate din punct de vedere organic. Si nu spunem ca sunt decizii gresite!

Sub nicio forma nu sunt decizii gresite, ci decizii foarte inteligente. Ce va recomandam noi este sa mergeti si mai in profunzime si sa ajungeti la sursa, acolo unde veti intalni centrul de interes cel mai puternic pentru romani si straini :carnea!

Da, carnea este de mare interes si in 2013, in Romania si oriunde in Europa. Ce aspect trebuie sa ne atraga interesul cel mai mult pentru sanse depline de succes pe viitor? Trebuie sa intelegem faptul ca sunt enorm de multi consumatori interesati sa se axeze pe acele tipuri de carne care sa nu le puna sanatatea in pericol!

Si aici nu discutam doar despre piept de pui si piept de curcan, despre copanele de prepelita si alte soiuri de carnita sanatoasa! Discutam, mai nou, si despre carne de porc, carne sanatoasa, cu nivel scazut de colesterol.

De ce am vrea sa ne specializam in acest domeniu si sa intram in cadrul acestei industrii? Vrem pentru ca interesul este foarte mare, nivelul competitiei este inca destul de redus si gradul de cerere pentru produsele de baza este din ce in ce mai mare!

Spre exemplu, carnea de porc Mangalita este asemanata celei a somonului. Mai mult, carnea de porc vietnamez este considerata o delicatesa. Un purcel erbivor de 20 de kg poate ajunge la 1200 de lei!


Iata doar doua exemple-indicii asupra nivelului de profitabilitate promis de astfel de afaceri banoase si de viitor clar. Credeti ca romanii si strainii nu isi vor da tot interesul pentru a cumpara si consuma carne cat mai sanatoasa si cat mai slaba? Noi deja vedem acest lucru si stim ca nu este vorba doar despre un trend, ci despre o situatie clara, de sine-statatoare, in linie ascendanta!


Va invitam sa aflati mai multe detalii despre cele trei tipuri de porci ecologici pe care ii puteti creste chiar incepand de anul acesta >>>> Ghidul Cresterea porcilor Vietnamezi, Mangalita, Bazna >>>



Tags: porci ecologicicresterea porcilor in sistem ecologiccrestere porci ecologiciafaceri porci ecologici

Urmareste-ne pe Google News


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]