Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa incepi o afacere? Iata ce carti sa citesti inainte

de Camelia Diaconu 03 Dec. 2019 4922
3.92 din 13 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Documentarea temeinica inainte de a incepe orice activitate este o cale sigura care te poate duce catre sucess. Cu cat esti mai informat, cu atat esti mai pregatit sa te confrunti cu situatii neasteptate care pot interveni. Deschiderea unei afaceri sau lansarea unei idei de afacere pe care o gandesti de mult timp este o provocare pe care trebuie sa fii sigur ca o poti stapani. Iata care sunt cartile de succes care te pot ajuta sa te cunosti si sa te dezvolti mai bine.

Conform citatului: “Daca crezi ca educatia este scumpa asteapta sa vezi cat te va costa ignoranta ta”, John M. Capozii, iata care sunt cele mai utile carti de afaceri pe care sa le citesti.
 
Crush It – Gary Vaynerchuk – este o cartea care poate ajuta persoanele care au anumite pasiuni pe care vor sa le transforme in afaceri. Poti invata care este rolul retelelor de socializare, cum te poate ajuta mediul online sa ai parte de cele mai mari vanzari.
 
Blue Ocean Strategy de W. Chan Kim – este o carte din care poti invata strategii pe care sa le pui in practica in afaceri si cum gasesti cea mai buna afacere pentru care sa nu ai concurenta. 
 
Business Model Generation – Alexander Osterwalder – cartea care iti poate sugera modelele de afaceri ale viitorului, care sunt planurile de afaceri cele mai cautate din toata lumea si care sunt cele mai profitabile idei.
 
Guerrilla Marketing – Jay Conrad Levinson – cartea care te poate invata de la A la Z marketing-ul pe care trebuie sa il stie orice afacere mica sau medie, mai ales daca este la inceput. Te poate ajuta sa progresezi si sa inveti sa iti depasesti limitele. 
 
Cum sa livrezi fericire – Tony Hsieh – poti afla si te poti inspira din povestea de succes a comaniei Zappos, care a fost cumparata in 2009 cu 1 miliard de dolari. 
 
Excelenta in afaceri – John Collins – cea mai popular carte de afaceri din toate timpurile, cu o multime de studii reale ale celor mai importante companii.
 
Getting Things Done – David Allen – o carte populara si cunoscuta datorita efectelor pozitive pe care le aduce cititorilor. Contine cele mai utile filosofii de productivitate.
 
Drive – Daniel H. Pink- O carte dedicata resurselor umane, care poate influenta gandirea oamenilor, ii poate face mai productivi si cu mai multa dedicare asupra locului de munca.


Tags: carti despre afacericarti de cititcele mai bune carti

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.92 din 5 - 13 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]