Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa iti deschizi o afacere cu pizza? Iata ce trebuie sa stii!

de Alexandra Popescu 03 Sep. 2014 12774
4.07 din 44 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pizza este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare. Popularitatea acesteia nu poate fi detronata. Din cauza ritmului alert din zilele noastre, multi oameni prefera sa ia masa in oras sau sa comande, iar mancarea sa le fie livrata la domiciliu.

 
Cererea pentru magazine de pizza nu a fost niciodata prea mare. Pizza are un apel universal, aproape toata lumea tanjeste dupa acest produs, indiferent de varsta.
 
Daca vrei sa iti deschizi un magazin cu pizza, in continuare ai o scurta prezentare a acestei industrii de magazine.
 
Magazinele de pizza sunt clasificate in quick service, midscale si upscale (de lux). Magazinele quick service sau pizza la felie reduc enorm timpul de asteptare al clientului. Aceste magazine au pizza deja pregatita, astfel incat clientul nu trebuie sa astepte pentru ca aceasta sa fie coapta. Acest mod este cel mai ieftin dintre toate categoriile de magazine de pizza, deoarece nu necesita un spatiu prea mare. Un chiosc cu un vanzator si cu cateva scaune este de ajuns.
 
Un magazin de pizza midscale ofera o experienta culinara la un cost accesibil. Dupa cum o spune si numele, aceasta categorie este un punct de legatura intre un magazin de pizza quick service si o pizzerie fine dining. Aici, clientii pot alege dintr-un meniu mai bogat fata de cel al magazinelor quick service. De obicei, clientii dau comanda la tejghea si isi mananca pizza la masa.
 
Calitatea produselor alimentare si ambianta excelenta sunt ceea ce ii fac cunoscuti pe pizzerii de lux. Acestia au o gama mai larga de produse si preturi mai ridicate. Aceasta categorie de restaurant este mult mai formala, iar cei care vand sunt obligati sa se imbrace adecvat, in functie de ambianta. Pizza este specialitatea, dar meniul poate contine si o selectie de paste italienesti, salate, supe si deserturi.
 
Sfaturi suplimentare
 
Din moment ce pizza va fi produsul principal, este important sa stii cum se pregateste. Daca tu nu o poti face, atunci asigura-te ca angajezi un pizzer excelent. Pentru a te pastra in fata concurentei, asigura-te ca ai cele mai proaspete ingrediente si de cea mai buna calitate.
 
Un proprietar al unui magazin de pizza de succes este pasionat de bucatarie si ii place sa interactioneze cu oamenii. Una dintre principalele responsabilitati ca proprietar este sa actionezi ca o gazda pentru clientii tai.
Vei avea sarcina sa gestionezi functionarea completa a magazinului. Printre multele indatoriri se afla si contabilitatea si sarcinile administrative, in conformitate cu reglementarile guvernamentale locale si de stat, dezvoltarea meniurilor, managerierea angajatilor, marketingul si promovarea magazinului de pizza, achizitionarea consumabilelor si stocului de alimente etc.
 
Aminteste-ti ca scopul tau este de a servi mancare excelenta si servicii excelente. Aceste doua aspecte sunt esentiale pentru succesul tau. Daca clientii sunt multumiti, intotdeauna vor reveni.
 
Sursa: startupbizzhub.com
 


Tags: afaceriidei de afacerioportunitati de afaceripizzaafacere pizzamagazin pizza

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.07 din 5 - 44 voturi.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]