Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa iti deschizi o afacere? Iata ce nu trebuie sa faci

Vrei sa iti deschizi o afacere? Iata ce nu trebuie sa faci
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Multe afaceri incep datorita unei idei bune, cunosc un potential avansat de dezvoltare, insa, cu toate acestea, nu reusesc sa ajunga prea departe. Chiar daca vorbim despre produse calitative aduse in fata clientilor, de multe ori, acestea nu reusesc sa isi gaseasca un loc fruntas si asta din cazua catorva aspecte, pe care multi dintre antreprenorii tineri nu le au in vedere. Iata ce nu trebuie sa faci daca abia ce ti-ai deschis o afacere si nu iti doresti sa dai gres.

Chiar daca ai inceput business-ul cu un plan bine pus la punct, se intampla ca solutiile pe care le-ai gandit sa nu fie unele dintre cele mai bune, din diverse motive.

Oamenii gandesc si reactioneaza diferit, iar in momentul in care te gandesti sa incepi o afacere, trebuie sa fii in masura in care stii sa te pui in locul fiecaruia dintre clientii ce vor urma sa iti calce pragul. Sunt cateva greseli care pot duce la faliment intr-un timp scurt, iar pentru a evita acest lucru, trebuie sa cunosti pasii esentiali de dezvoltare.
 

Prioritizeaza-ti task-urile


Este total gresit sa te gandesti ca singur esti in masura sa iti duci la bun sfarsit toate treburile. Indiferent de domeniul pe care il alegi, ai nevoie de oameni, de parteneri de incredere care sa te ajute sa evoluezi. Incearca sa iti prioritizezi si nevoile, incluzand aici si cheltuielile la care esti dispus sa renunti pana in momentul in care afacerea se pune pe picioare.

Gandeste-te cat timp ai la dispozitie zilnic sa aloci micului business pentru a se dezvolta cat mai eficient intr-un timp scurt.

task
 

Metoda prin care alegi sa te diferentiezi


Pretul nu poate fi neaparat o modalitate prin care te diferentiezi de concurenta, insa calitatea pe care o aduci produselor poate fi o diferenta de luat in calcul. Sa fii autentic 100% este o diferenta pe care consumatorii o iau in calcul, la fel si traditia pe care esti in masura sa o duci mai departe prin intermediul mai multor produse.

Sa te specializezi in domeniul in care ai inceput business-ul poate fi o alta metoda de a te diferentia de concurenta, la fel si sa aduci o tehnologie sau un sistem de operare nou, mai ales ca ne aflam in secolul in care orice informatie se misca cu pasi repezi.

concurenta
 

Sa accepti ideile oamenilor


Asa cum spuneam, oamenii reactioneaza diferit, fiecare avand o opinie pe care si-o sustine. Sa incerci sa schimbi perceptiile bine intiparite in mintea oamenilor nu este decat un factor greoi care te poate trage in jos.

Spre exemplu, daca pornesti cu un business mic, ce incearca sa demonstreze ca gustul cafelei este altul fata de cel pe care il cunosc de ani multi, atunci cu siguranta vei da gres. Vino cu o idee care sa intareasca cunostiintele, care sa ii ajute sa isi dezvolte simturile, sa simta lucruri noi, ba chiar sa cunoasca elemente noi, astfel va fi foarte greu sa reusesti. 

afacere
 


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: deschidere afacereidei de afacericand iti deschizi o afacerecum incepi o afacere

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]