Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cautati afaceri mici si cu bani putini? Noi avem 16 afaceri perfecte pentru buzunarele stramtorate!

de Matei Antonescu 30 Aug. 2017 19078
3.9 din 54 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cand banii sunt putini si programul de lucru este redus ideile de afaceri nu trebuie sa inceteze sa ne mai dea ghes. Nimic nu este imposibil si multi romani nu realizeaza ca secretul in afaceri consta in identificarea ideilor de afaceri potrivite. Trebuie sa fie idei de afaceri care sa se potriveasca buzunarului nostru, specializarilor noastre, pasiunilor si programului nostru de timp.

Iata 16 idei de afaceri pentru cei cu bani putini si cu un program de lucru redus:

1. Ingrijirea florilor de apartament - afaceri mici la domiciliu pentru cei pasionati de cresterea si ingrijirea florilor.

2. Afaceri mici in blogging - afaceri cu bani putini dar care cer creativitate si originalitate si consecventa maxima in postarea de articole.

3. Servicii de croitorie - afaceri mici pentru cei cu specializare in domeniu.

4. Confectionare de invitatii si felicitari handmade - afaceri cu bani putini pentru cei ce detin talent, indemanare, pasiune pentru lucru manual si multa creativitate.

5. Retusare digitala de fotografii vechi si valoroase - afaceri mici pentru cei cu specializare sau pentru cei care doresc sa colaboreze cu profesionisti din domeniu.

6. Dealer de obiecte de arta - afaceri mici pentru cei pasionati de colectionarea de obiecte de arta.

7. Restaurare de mobilier - afaceri mici pentru cei specializati sau pentru cei care doresc sa colaboreze cu personal specializat.

8. Magazin online de produse handmade - afaceri mici in mediul online.

9. Agentie de plasare de meditatori, bone sau personal pentru ingrijirea persoanelor in varsta - afaceri mici si cu bani putini, proiecte centrate pe servicii pentru care exista cereri continue.

10. Firma de distributie de pliante - afaceri mici care necesita bune abilitati de promovare a serviciilor intr-un domeniu in care competitorii sunt deja bine dezvoltati.

11. Proiectant de carti de vizita - afaceri mici si demarabile la domiciliul personal.

12. Director de organizatori de nunti - afaceri mici pentru cei pasionati de organizarea de nunti si pentru cei ce detin un portofoliu serios.

13. Servicii de curatenie dupa constructor - afaceri mici pentru cei ce pot coordona o echipa de lucratori si pentru cei care detin mijloc de transport.

14. Comert cu mobila second-hand - afaceri mici pentru cei care doresc sa devina simpli intermediari sau pentru cei ce detin spatiu de depozitare sau in colaborare cu magazine de mobila second-hand.

15. Comert online cu e-book-uri cu drepturi de revanzare - afaceri cu bani putini in mediul online.

16. Firma de mutari/ relocari pentru birouri si locuinte - afaceri mici care cer mijloc de transport adecvat si o echipa de lucratori disponibili la cerere.

Toate aceste 16 idei de afaceri sunt idei de afaceri mici si cu bani putini. Majoritatea sunt usor de demarat si de condus de la domiciliul personal si unele necesita putin mai mult spatiu, potrivindu-se celor care detin casa si curte sau spatiu de depozitare.

In acelasi timp, toate sunt si idei de afaceri care prezinta numeroase oportunitati de dezvoltare. Secretul succesului consta in exersarea abilitatilor de promovare ale serviciilor si produselor oferite, in promovarea unei imagini si a unei reputatii solide, in consolidarea unui brand, in masura posibilitatilor.

Nu in ultimul rand, cei care doresc sa valorifice aceste idei de afaceri mici si cu bani putini trebuie sa puna accent pe social media, pe promovarea prin intermediul retelelor de socializare, prin blogging, prin intermediul forum-urilor, prin intermediul prietenilor, colegilor, rudelor si altor cunostinte. Acestea sunt strategii de promovare care ne costa mai putin si care isi dovedesc eficienta in mod sigur.


Tags: idei de afaceri miciidei de afaceri cu bani putiniafaceri miciafaceri cu bani putiniafaceri la domiciliuidei de afaceriidei afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.9 din 5 - 54 voturi.

Articole conexe

Afaceri cu bani putini: idei de afaceri care iti aduc profit imediat

de Idei de afaceri
23 Feb 2023
Orice idee de afacere, trebuie sa fie sustinuta de rezultate concrete. Dintr-o multitudine de idei, timpul le pastreaza doar pe cele pregatite sa...

Idei de afaceri pentru 2022

de Idei de afaceri
11 Nov 2021
Chiar daca piata de afaceri pare sa se confrunte in prezent cu un declin masiv, nu inseamna ca trebuie sa te opresti din a-ti vedea visul implinit....

4 idei de afaceri inca potrivite pentru 2021

de Florin Amariei
22 Iul 2021
A porni intr-o astfel de aventura inseamna ca iti doresti ca viata ta sa se schimbe. Antreprenoriatul nu este usor, mai ales daca nu ai multe resurse...

Cele mai profitabile 5 idei de afaceri in 2021

de Florin Amariei
19 Mai 2021
Economia da semne de revenire, restrictiile sunt inlaturate treptat si lumea pare a fi gata pentru a calatori si, mai important, gata pentru a...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]