Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum ne deschidem o florarie profitabila?

de Idei de afaceri 29 Dec. 2023 55415
Cum ne deschidem o florarie profitabila?
3.99 din 268 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Florariile sunt afaceri care pot aduce profituri mari antreprenorilor care sunt gata sa depuna efort si pasiune in acesta activitate. Aveti nevoie de o locatie strategica, de furnizori stabili si de angajati cu orientare catre client. Mai mult, contextul actual al afacerilor va cere sa detineti si un website si sa va promovati serviciile in permanenta, deoarece va aflati intr-o competitie stransa.

Pentru a va deschide o florarie nu aveti nevoie de o specializare anume. Oricine poate sa demareze o astfel de afacere insa are nevoie de cateva cunostinte importante daca doreste sa o administreze pe cont propriu.

O buna gestiune a finantelor si a resurselor umane, alaturi de abilitatea de a va promova serviciile va poate aduce un profit atragator si stabil.

Haideti sa vedem care sunt elementele necesare pentru a va demara afacerea:

1. Trebuie sa va infiintati o firma. Daca nu detineti timpul necesar, puteti sa apelati la un avocat pentru a se ocupa de demersurile de infiintare.

2. Alegeti o locatie potrivita. Este recomandat sa va stabiliti punctul de comercializare intr-un loc aglomerat, cu circulatie intensa de calatori, intrucat baza clientilor se formeaza din randul celor ocazionali.



3. Alegeti un furnizor care se isi ia angajamentul de a va pune la dispozitie marfa proaspata, de calitate inalta, la intervale regulate sau in timpul cel mai scurt de la comanda dvs. Stabiliti o modalitate avantajoasa de livrare a produselor, in cazul in care nu detineti un mijloc de transport. Exista furnizori care vor asigura livrarea in mod gratuit si altii care va vor taxa pentru aceste servicii.

4. Angajati personal care sa ofere servicii la standarde inalte. In primul rand trebuie sa va asigurati ca personalul recrutat detine un simt estetic dezvoltat. Ganditi-va la aranjamentele florale care necesita aceste abilitati.

Mai mult, este vital sa angajati persoane care sa interactioneze intr-un mod cat mai placut cu clientii. Orice nemultumire sau cerinta trebuie tratata intr-un mod corespunzator si care sa va faca sa castigati clienti, nu sa ii pierdeti in mod iremediabil.

5. Proiectati un website dedicat acestei afaceri unde sa va prezentati ofertele si datele de contact. Daca doriti sa dati clientilor posibilitatea de a comanda flori sau aranjamente florale pentru evenimente veti avea nevoie de angajati suplimentari pentru pregatirea si pentru livrarea produselor finale.

Ganditi-va la orice imbunatatire puteti aduce unei florarii clasice si stilizati-o pana ajungeti intr-un punct in care sa detineti avantaje vizibile fata de ofertele de pe piata.



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: afacere florariedeschidere florarie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.99 din 5 - 268 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]