Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri online in 2012 si 2013: Un magazin online de cadouri!

de Adela Simonescu 10 Aug. 2012 4599
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca dam o cautare pe Google pentru cadouri se poate sa descoperim o mina de aur in cel mai adevarat sens. Calculam si traficul saptamanal si cautarile lunare pe cateva cuvinte cheie aditionale si deja suntem tentati sa punem mana pe stilouri si sa aruncam cateva cifre pe o agenda.

Adevarul este ca un magazin online de cadouri poate fi cea mai tare oportunitate de afaceri pentru 2012 si pentru 2013. De ce? In primul rand luam in calcul faptul ca vorbim despre produse care se vand bine indiferent de sezon. Facem un cadou iubitului fara niciun motiv si mamelor doar pentru ca sunt mamele noastre.

Un prim pas in demararea unei astfel de afaceri online este cel de a stabili clar cine sunt competitorii pe care ii vom avea de infruntat. Desigur, acest lucru presupune faptul ca stim deja ce produse avem de gand sa oferim, ce servicii ( cadouri personalizate) si caror clienti ne adresam.

Un plan de afaceri se va dovedi instrumentul esential pentru punerea unei astfel de afaceri online pe picioare. Colectati toate informatiile de care veti avea nevoie pentru a demara, sustine, dezvolta, conduce, vinde afacerea dvs.

De asemenea, luam in considerare necesitatea identificarii unor furnizori seriosi si convenabili din punctul de vedere al raportului calitate-pret pentru produsele pe care le comercializeaza. Cautati furnizori dispusi sa negocieze preturi si oferte, conditii de livrare si termeni numerosi. Puteti incerca sa va folositi de site-uri precum Alibaba, Amazon si nu numai.

Mai mult, nu neglijam partea financiara a acestei afaceri online. Nu discutam despre afaceri online chiar atat de simple, ci despre afaceri care vor implica necesitatea existentei unui depozit de stocare a produselor, necesitatea existentei de personal numeros, a unui contract de prestare de servicii cu o firma de curierat, de respectare a unei legislatii si a unor cerinte destul de complexe.

O solutie pentru rezolvarea acestor demersuri de a opera in completa legalitate este cea reprezentata de ideea de cooptare a unui profesionist care sa ne preia sarcinile si sa ne permita sa ne ocupam de alte aspecte importante: website-ul afacerii, sistemul de comert online anexat, web design-ul, partea de SEO, departamentul de marketing si cel de customer service.

Mult succes!


Tags: magazin online de cadouriafaceri onlineafaceriafaceri online 2013

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei „castiga intr-o luna cat altii in zece”, in Romania nu ai foarte multe variante...

De ce nu este recomandat un imprumut cu buletinul pentru demararea unei afaceri

de Ideideafaceri
26 Iul 2018
Exista numeroase institutii financiare nebancare in Romania care pot acorda un credit doar in baza actului de identitate. Un astfel de imprumut este...

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]