Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri in 2013 - Scoateti-va o carte de retete culinare!

37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Retetele culinare ne fac viata mai buna. Ne place sa mancam si acesta este adevarul pe care nimeni nu il poate nega. Si daca tot trebuie sa ne satisfacem aceasta necesitate, de ce sa nu ne aduca si beneficii clare. Asa ca incercam sa folosim retetele culinare care ne ajuta sa prevenim probleme precum: obezitate, cresterea nivelului de colesterol, probleme de inima si nu numai. Mai presus de orice, retetele trebuie sa fie unele cat mai simple si rezultatul sa fie unul exceptional.

Si daca tot ne place sa gatim, si daca tot cautam retete culinare in mod constant, realizam ca o carte de retete culinare intra in categoria de necesitati pentru consumatori ce apartin de o audienta uriasa. Si desigur ca din necesitati si din dorinte ne extragem si ideile de afaceri pe care vom miza pe viitor.

Una dintre aceste idei de afaceri este cea referitoare la realizarea unei carti de retete culinare usor de urmat. Un element esential pentru ca aceasta afacere sa aiba succes este cel referitor la pasiune. Asa ca recomandam aceasta idee de afacere celor care sunt pasionati de arta culinara si celor cu experienta solida in domeniu.

Care sunt aspectele vitale de care tinem cont pentru ca aceasta afacere sa devina realitate si pentru ca nivelul de profitabilitate sa fie unul tangibil?

1. Tinem cont de faptul ca avem nevoie de un plan de afaceri.
Da, poate suna straniu, insa si atunci cand ne apucam sa scriem o carte, planul de afaceri este esential. Ce date importante trebuie sa adaugam in plan: cine sunt consumatorii carora ne adresam si care ne alcatuiesc audienta tinta, cine sunt cei mai puternici competitori, ce retete culinare vor exista in carte, pe ce ne nisam ( retete vegane, retete vegetariene, retete cu specific italienesc, retete simple - de 5 minute, retete pentru diabetici, retete pentru aglutenici samd), de ce capital avem nevoie pentru start-up si perioada de sustinere pana la ROI si nu numai.

2. Tinem cont de faptul ca exista nevoie mare de documentare si cercetare. Documentarea este esentiala pentru ca orice carte sa devina o colectie impresionanta de continut unic, valoros, care sa merite pretul platit de consumatorii ideali.

3. Tinem cont de faptul ca avem nevoie de bani si pentru aceasta afacere, chiar daca pare simpla si necostisitoare. Cel putin 3000 de euro - iata suma de care este nevoie pentru ca afacerea sa fie lansata.

4. Luam in considerare necesitatea unui profesionist pentru partea de grafica. De la coperta si pana la pregatirea pentru tipar, de la pozele facute rezultatelor gastronimice si pana la layout, totul trebuie pus la punct de un profesionist in grafica publicitara si design.


Mult succes si afaceri cat mai banoase!


sursa foto: www.sxc.hu




Tags: afacericarte de retete culinare afacereafacere retete culinare

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








[x]