Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ouale ecologice iti pot asigura succesul afacerii

de Andrioae Ruxandra 10 Aug. 2014 2847
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Poate ca nu este de ajuns sa gatesti oua din propria crescatorie de gaini pana nu imparti cu cei dragi sau pana nu obtii prima cifra din profitul afacerii tale. Datorita faptului ca ouale ecologice sunt foarte sanatoase, exista o crestere uriasa a numarului de oameni care sunt adeptii consumului acestui tip de oua.

 
Daca detii gaini care produc oua in fiecare zi, atunci trebuie sa te gandesti la o solutie care sa iti aduca si profit. Este necesar sa cunosti piata de afaceri cu oua ecologice si apoi sa le distribui pentru a-ti acoperi cheltuielile initiale si pentru a mentine productia de oua.
 
Ca in orice afacere de succes, trebuie sa iti faci un plan de afaceri care sa contina identificarea clientelei-target, certificatul de producator pe care trebuie neaparat sa-l obtii, scopurile afacerii, profitul pe care il astepti etc. 
 
Trebuie sa iei in calcul cheltuielile productiei, marketingului, precum si pentru impachetarea si distribuirea oualor pe parcursul unui an intreg. Estimeaza numarul de oua pe care o gaina il poate produce; de exemplu, o gaina produce in jur de 180 de oua anual. Inmulteste cele 180 de oua cu numarul de gaini pe care il ai pentru a avea numarul total de oua, apoi imparte acel numar la 12 pentru a estima numarul total al duzinelor de oua produse pentru intregul an. Cheltuielile totale vor fi impartite la numarul duzinelor pentru a stabili pretul minim cu care le vei vinde.
 
Chiar daca ai un plan de marketing foarte bine documentat, aprobarea autoritatilor pentru productie si preturile deja stabilite, nu te poti astepta ca afacerea sa iti aduca profit peste noapte fara sa ai produse de cea mai inalta calitate. Pentru ca gainile tale sa produca oua de calitate, hrana lor trebuie sa includa calciu si lapte, pentru ca ouale sa nu fie fragile si sa aiba un gust bun. Gainile trebuie tinute intr-un mediu curat, aerisit, la o temperatura potrivita si cu o sursa de lumina puternica pentru a accelera producerea oualor.
 
Oferindu-le gainilor hrana potrivita, complet naturala, un mediu confortabil si lumina adecvata, vei descoperi ca acestea vor fi sanatoase si pregatite sa iti ofere oua sanatoase si proaspete. Gainile trebuie sa fie libere, nu inchise intr-o cusca. Acest lucru este foarte important, pentru ca viitorii tai clienti vor fi interesati de starea gainilor si de conditiile in care acestea cresc. Nimeni nu vrea sa manance oua provenite de la gaini stresate si fortate sa cloceasca, si, mai ales, care sunt hranite cu tot felul de vitamine care grabesc cresterea.

Dupa ce se incheie recoltarea oualor ecologice, le poti distribui centrelor comerciale sau celor interesati de afacerea ta. Poti deveni un furnizor de incredere, care asigura calitatea produselor sale.
 
Nu numai ca ouale iti vor aduce profit, dar te poti ocupa si de carnea de pui, care, se subintelege, este un tip de carne sanatoasa, puii nefiind fortati sa creasca rapid. Exista foarte multi oameni care vor sa manance sanatos si care cauta astfel de furnizori, pentru a face rost de carne direct de la sursa. Trebuie sa profiti la maximum de oportunitatile tale, pentru ca, odata ce vei avea profit, te vei putea extinde si la nivel national.
 
Sursa: www.startupbizhub.com
 


Tags: idei de afaceriafaceriouaoua ecologiceafaceri ecologiceafaceri de succes

Urmareste-ne pe Google News

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei „castiga intr-o luna cat altii in zece”, in Romania nu ai foarte multe variante...

De ce nu este recomandat un imprumut cu buletinul pentru demararea unei afaceri

de Ideideafaceri
26 Iul 2018
Exista numeroase institutii financiare nebancare in Romania care pot acorda un credit doar in baza actului de identitate. Un astfel de imprumut este...

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]