Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 3 idei de afaceri simple si cu bani putini

de Alina Constantinescu 14 Dec. 2016 14506
3.98 din 73 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca nu ai prea multi bani la dispozitie si cauti idei de afaceri mici, pentru care sa ai clienti garantat, iata unele dintre cele mai bune optiuni pe care le poti lua in considerare: decoratiuni pentru Craciun, realizarea produselor handmade si a cosmeticelor bio.

Confectionarea decoratiunilor pentru Craciun

In perioada sarbatorilor de iarna, o mare parte dintre economiile romanilor sunt cheltuite pe cadouri unicat pentru cei dragi.

Confectionarea de decoratiuni si ornamente pentru Craciun reprezinta o activitate simpla, si totusi, foarte banoasa pentru multi romani. Puteti confectiona:
- globuri, clopotei si conuri de brad decorative
- figurine (stelute, Mos Craciun, ingerasi, reni, pitici, oameni de zapada, inimioare etc)
- ghirlande si beteala
- coronite pentru interiorul casei

Pentru aceasta afacere aveti nevoie de creativitate, rabdare, indemanare si, nu in ultimul rand, de o suma de bani extrem de mica pentru a achizitiona materialele din care vei realiza ornamentele.

Nu neglijati faptul ca activitatea de confectionare de decoratiuni pentru Craciun este una dintre cele care ne permit sa mentinem in paralel un loc de munca full-time.

Chiar daca este o afacere simpla, este esential sa avem un mic plan de afaceri cu ajutorul caruia sa putem sa ne directionam afacerea in mod corect.

Realizare produse handmade

Pentru initierea unei astfel de afaceri ai nevoie de talent, indemanare pentru lucrul manual, de creativitate si de perseverenta. Originalitatea este un factor cheie in cadrul acestui tip de afacere, deci daca esti o persoana creativa si inventiva sansele tale de reusita sunt crescute. Astfel de produse reprezinta si un cadou frumos pentru cei dragi.

Inainte de a te apuca de treaba cerceteaza piata si vezi care sunt tendintele in moda si ce accesorii se poarta, pentru a sti ce fel de materiale sa iti cumperi.

Astfel daca ai o pasiune pentru produsele unicat si doresti sa te specializezi in realizarea acestora, ai sansa de a te dezvolta intr-un domeniu de viitor, in continua expansiune si profitabil.

Realizare cosmetice bio

O alta afacere interesata si foarte profitabila este cea cu lotiuni, creme, uleiuri si sapunuri bio. Investitia initiala este relativ mica, iar activitatea o poti desfasura in bucataria apartamentului tau.
Cosmeticele naturale sunt la mare cautare, asadar poti miza pe aceasta afacere in 2017.

Produsele se pot vinde prietenilor, la expozitii si targuri de Craciun, cat si online prin intermediul unui website sau a paginii tale de pe diverse retele de socializare.


Tags: afaceri miciafaceri simpleafaceri cu bani putinidecoratiuni pentru craciun

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.98 din 5 - 73 voturi.

Articole conexe

4 idei de afaceri simple si profitabile

de Alina Constantinescu
16 Nov 2016
Din ce in ce mai multi oameni aleg sa lucreze pe cont propriu, de la domiciu. Un plan bine pus la punct este calea sigura spre succes. Daca iti...

3 idei de afaceri mici pentru femei casnice

de Afacerilacheie.net
06 Mar 2015
Multe femei casnice, si nu numai, sunt interesate de idei de afaceri mici, in special activitati ce pot fi desfasurate la domiciliu. Desigur, nu...

5 idei de afaceri mici, accesibile oricui

de Cosmin Enescu
26 Nov 2014
Cand spunem "accesibile oricui" ne referim la accesibilitate din punct de vedere financiar. Totusi, pentru a demara o afacere care presupune...

38 de idei de afaceri mici pentru 2013

de Matei Antonescu
09 Ian 2013
Multi romani vor continua sa mizeze si in 2013 pe acele idei de afaceri mici si cu bani putini, idei care sa ne ceara eforturi cat mai reduse si care...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]