Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 afaceri de succes la tara, in 2013, in Romania!

de Victor Oancea 25 Apr. 2013 5492
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Romanii si strainii de pretutindeni castiga din ce in ce mai mult interes pentru mediul rural, locatie in care se pot valorifica cele mai tari idei de afaceri, idei ce se pot transforma foarte rapid in afaceri de succes la tara. Si optiuni exista, slava cerului.

Haideti sa descoperim cateva astfel de afaceri de succes la tara, afaceri pe care sa le demarati anul acesta si nu numai:

1. Cultivam zmeur, mur, afin, coacaz! I
ata o serie de arbusti fructiferi ce pot sta cu maxima usurinta la baza unei afaceri de succes la tara. Cei care doresc sa fie precauti pe timp de criza isi pot lansa afacerile prin intermediul unui capital banesc mai moderat. Incepem cu o suprafata arabila de dimensiuni reduse si apoi o crestem in mod constant.

In timp, ajungem sa ne marim suprafata de teren si sa obtinem productii din ce in ce mai mari.

2. Cultivam lavanda in sistem ecologic. Lavanda reprezinta una dintre cele mai valoroase plante medicinale si aromatice. Se valorifica in cadrul industriilor farmaceutica, alimentara, cosmetica si nu numai.

In Romania, lavanda se cultiva de catre prea putini agricultori si este pacat pentru ca productiile se valorifica la preturi extrem de avantajoase si mai ales pentru ca nivelul de preturi este unul ridicat mereu.

3. Crestem gaini in sistem ecologic. Sa ai ferma avicola nu mai reprezinta o afacere incredibila pentru romani. Insa daca ai ferma avicola ECO, deja discutam despre o industrie pentru care interesul este mare.

Si asta se intampla pe fondul unei cereri din ce in ce mai mare pentru oua si carne de gaina sanatoasa, crescuta in aer liber, asa cum le cresteau bunicii si strabunicii nostri. Ciugulesc iarba si boabe si au carnea tare si rosiatica. Gustul este puternic si aroma de supa este inconfundabila. Fara nicio urma de dubiu, gaina ecologica este net superioara celei crescute in baterii.

4. Crestem capre sau bivolite si vindem produse lactate exceptionale pentru sanatatea consumatorilor si pentru profiturile noastre. Branza de bivolita se serveste alaturi de pepene proaspat taiat. Branza de capra merge excelent alaturi de un vin alb demisec. Iaurtul de capra se mananca alaturi de afine si coacaze si laptele de bivolita te binedispune datorita substantelor active ce actioneaza direct asupra creierului.

In mare, discutam despre cateva produse pe care romanii si strainii le cer din ce in ce mai des. Auzim in media despre romani de afaceri de succes, cu afaceri profitabile la tara, cu miza mare pe capre si bivolite. Si aflam ca cei care cresc capre nu pot face fata cererilor. Si aceste vesti sunt bune pentru romanii care au de gand sa puna bazele unor afaceri de succes la tara in 2013 si nu numai.

Sunt vesti care ne gadila placut auzul si restul simturilor. Incepem sa punem un plan de afaceri pe hartie si poate incercam sa luam si fonduri europene in agricultura, acum sa avem si ultimele sanse pentru exercitiul financiar 2007-2013.

La final, va dorim afaceri de succes la tara si profituri mari!


Tags: idei de afaceriidei afaceriafaceri la taraidei de afaceri la tara

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Idei de afaceri cu plantatii - investitie mica, dar profit substantial

de Camelia Diaconu
25 Iun 2019
Ideile de afaceri agricole sunt, de regula, in topul ideilor de afaceri profitabile. De data aceasta venim cu cateva recomandari de idei de afaceri...

5 idei de afaceri agricole potrivite in Romania

de Ideideafaceri.ro
01 Apr 2020
Daca nu te-ai decis inca ce sa faci cu acea bucatica de teren pe care o ai disponibila sau pe care ai pus ochii pentru achizitie, noi iti propunem 5...

Doua idei de afaceri profitabile - cartofii mov si plantele medicinale

de Ideideafaceri.ro
15 Apr 2019
Cartofii mov si plantele medicinale pot fi doua afaceri excelente pentru persoane care au putin teren agricol disponibil pentru o investitie modica...

Cele mai profitabile 10 idei de afaceri in agricultura

de Ideideafaceri.ro
07 Oct 2019
Vrei sa ai succes in agricultura in 2019? Iata 10 idei pe care le poti aplica pentru a-ti obtine profitul mult dorit! Daca dispui de cateva sute...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]