de Ideideafaceri.ro
07 Oct. 2019
22069
Vrei sa ai succes in agricultura in 2019? Iata 10 idei pe care le poti aplica pentru a-ti obtine profitul mult dorit!
Daca dispui de cateva sute de metri patrati de teren undeva in mediul rural, inseamna ca indeplinesti principala conditie pentru a desfasura o afacere foarte profitabila. Fara nicio exagerare.
Si asta deoarece terenul respectiv – care nu trebuie sa aiba nimic special (e suficienta chiar si o curte mai spatioasa) – poate gazdui o activitate foarte profitabila, care iti este perfect accesibila si care poate deveni principala sursa de venit a familiei tale de acum incolo.
Iti prezentam 10 asemenea activitati agricole foarte profitabile, identificate de specialistii Rentrop & Straton. Sunt afaceri care se inscriu perfect in tendintele pentru 2019 si care, in consecinta, se bucura de o clientela consistenta. Cu alte cuvinte, produsele acestor afaceri au piata, se cauta si acest lucru e cu atat mai imbucurator cu cat concurenta pe segmentul lor este (inca) redusa.
Parcurge, te rugam, prezentarile acestor afaceri si ale ghidurilor care iti ofera informatii complete despre cum poti sa le demarezi si tu, cu succes.
Transforma acum cultivarea schisandrei intr-o afacere profitabila! Iti oferim un ghid complet care iti arata pas cu pas ce ai de facut!
Ghidul Cultura plantei cu 5 arome iti furnizeaza informatii practice si extrem de utile despre: * Intretinerea culturii * Boli si daunatori * Valorificarea produselor * Investitia necesara pentru demararea afacerii * Piata de desfacere
Schisandra se pliaza foarte bine unui climat cum este cel al Romaniei si constituie o oportunitate concreta pentru fermierii romani aflati in cautarea unei plantatii de succes. De pe 1 hectar de teren rezulta 20 de tone de fructe in momentul de productivitate maxima. Recolta se valorifica si sub forma de suc, vin, dulciuri, condimente alimentare.
Cultivarea legumelor in sistem ecologic
Cultivand legume in sistem de agricultura ecologica, va adresati direct, nemijlocit nevoii de sanatate a oamenilor!!! Si aici intervine partea cea mai buna a acestei afaceri: de sanatate nu au nevoie doar o parte dintre oameni. De sanatate au nevoie si sunt preocupati direct absolut toti oamenii!
Ce inseamna asta, din punctul de vedere al profitului dvs.? Inseamna ca, adresandu-va unui public practic nelimitat, posibilitatile dvs. de comercializare a produselor sunt, de asemenea, nelimitate! Veti putea comercializa produsele rezultate din agricultura ecologica, atat in tara, cat si peste hotare!
Lavanda este una dintre cele mai rentabile culturi! Nu intamplator aceasta planta aromatica este denumita si aurul mov.
Ea are o profitabilitate extraordinara, putand fi valorificata in mai multe directii:
-
sub forma de plante uscate, catre producatorii de ceaiuri, cosmetice sau detergenti ori in industria alimentara
-
sub forma de pungute aromatizate, buchetele/marturii pentru nunti sau decoratiuni diverse;
-
sub forma de ulei esential sau apa florala, produse foarte utile in industria farmaceutica, in cosmetica, in parfumerie sau pentru aromoterapie.
-
sub forma de plante verzi, direct catre distileriile care obtin ulei esential.
Ghidul practic prezinta detaliat, pas cu pas, etapele demararii afacerii!
Sofranul furnizeaza cel mai scump condiment din lume! Si nu numai! Este si cel mai scump aliment, mai scump decat caviarul, carnea de vita Kobe sau otetul balsamic. Pretul sau de vanzare pe pietele europene variaza intre 8.000 si 13.000 euro/kilogram! Pentru ca totul se bazeaza pe valoroasele stamine ale florilor de sofran!
Este divinizat de catre sefii marilor resturante ale lumii, pentru aromele delicioase pe care le confera bucatelor (de la exoticele risotto-uri si pana la cele mai sofisticate deserturi). Din Spania si pana in India este adorat!
Cultivarea si cresterea culturii nu necesita eforturi speciale. Fiind o afacere agricola, permite sustinerea financiara prin fonduri nerambursabile (pana la 10.000 euro pentru o afacere in regim SRL-D)!
Pentru a demara o afacere in acest domeniu nu aveti nevoie, in principiu, decat de un spatiu de 100 mp (pe care sa amenajati un solar) si de informatii tehnice legate de particularitatile florilor, intretinerea si protejarea lor, modalitati de valorificare a productiei, furnizorii de seminte, ghivece, pamant etc.
Ce informatii va ofera ghidul:
-
Pasii de urmat pentru demararea afacerii
-
Investitia necesara
-
Plantele la ghiveci - particularitati; Intretinere si protejare
-
Piata de desfacere/valorificarea produselor
IMPORTANT! Cererea de flori de pe piata romaneasca este intr-o continua crestere. Pe o suprafata de doar 100 mp puteti amenaja o sera de flori in ghiveci care sa va aduca venituri de cca 30.000 de euro pe an!
Lucrarea pe CD Cultivarea Ciupercilor Champignon contine toate informatiile necesare pentru a stapani cat mai bine tehnologia de productie si a dezvolta cu succes afacerea.
Principalele capitole devzoltate in lucrare:
-
Cadrul legal de functionare: autorizatii, de unde si cum se obtin
-
Amenajarea spatiului de cultura, Tehnologia de cultura
-
Retete de compost, Boli ale ciupercilor si modalitati de prevenire si tratament
-
Posibilitati de valorificare a produselor, metode de pastrare si prelucrare
-
Managementul afacerii la nivel gospodaresc sau intensiv
-
Plan de afaceri cu ajutorul caruia se poate obtine un credit
Activitatea este foarte simpla, investitia redusa, iar rezultatele va vor umple de satisfactii, asa cum arata exemplele celor care au incercat si au reusit!
Stiati ca o baterie cu 1.000 de prepelite, care ocupa doar 2 metri patrati, va aduce un profit net de 60.000 de lei pe an?
Este imposibil sa nu fi auzit deja de calitatile iesite din comun ale oului de prepelita. Acest aliment inglobeaza o cantitate impresionanta de vitamine si este recunoscut pentru efectele sale benefice in rezolvarea unor probleme grave de sanatate (afectiuni ale inimii, ale stomacului sau ale sistemului circulator).
Ce informatii va ofera ghidul Cresterea Prepelitelor Japoneze:
-
autorizatii necesare, primii pasi pentru demararea afacerii, etapele afacerii
-
strategii optime de comercializare pentru oua, carne, dejectii pe post de ingrasamant
-
factori de risc, factori de succes.
Aveti in ghid TOT. Nu mai trebuie astfel sa alergati dupa informatii!
Consumul regulat de fructe este esential pentru sanatatea dvs.! Absolut toti medicii si nutritionistii recomanda fructele si, dupa cum probabil ati observat, orice cura de detoxifiere a organismului, orice regim alimentar, orice cura de slabire se bazeaza pe fructe.
Problema, insa, e ca fructele comercializate la ora actuala in supermarket-urile si pietele agroalimentare sunt in mare parte importate, fiind produse in tari straine, prin tehnologii chimice axate pe cresterea volumului productiei. Ca urmare, aceste fructe sunt adesea nesanatoase, in ciuda aspectului lor atractiv.
Ghidul este conceput de cei mai buni specialisti agronomi, special pentru incepatori. Se adreseaza cu precadere celor care doresc sa infiinteze si sa exploateze o plantatie de dimensiuni reduse de pomi fructiferi pentru consum familial sau ca mijloc de relaxare si agrement.
Ghidul iti arata de la A la Z ce inseamna aceasta afacere si te invata cum sa demarezi in siguranta propria ta plantatie cu arbori de Paulownia, cum sa castigi de 10 ori mai mult decat ai investit! Informatiile sunt 100% verificate, practice si aplicabile imediat!
In cuprinsul lucrarii gasesti date despre:
- Importanta si beneficiile culturii de Paulownia
- Cum se pot valorifica produsele rezultate si conexe culturii
- Ce presupune pregatirea unei plantatii de Paulownia
- Cum sa-ti planifici eficient afacerea
- Informatii utile pentru bunul mers al afacerii privind plantatia de Paulownia
Totul poate parea extrem de simplu! Exista insa, ca in orice afacere, mici secrete care, odata cunoscute, indeparteaza orice tip de risc ce ti-ar putea periclita afacerea. Lucrarea de fata contine toate informatiile care te scutesc de esecurile inerente unui debut intr-o afacere.
Cine nu a aflat de efectele absolut miraculoase pentru sanatate ale merisorului? Dar de cele ale fructelor de Goji sau Aronia? Si daca nu ai aflat inca, iti spunem noi! Aceste fructe mici sunt cotate ca super-alimente, fiind unele dintre cele mai puternice antioxidante naturale din lume. Ca urmare, toti cei interesati de sanatate sunt potentialii tai clienti!
Spre exemplu, merisoarele sunt fructe magice care se gasesc din plin in muntii nostrii, dar foarte rar in magazine sau piete. Asta pentru ca sunt foarte cerute la export.
In schimb, pentru fructele de Goji si Aronia functioneaza importul. Ele au patruns doar de cativa ani pe piata romaneasca si arbustii se cultiva numai sporadic de o mana de intreprinzatori care au mirosit potentialul de afaceri al acestor fructe magice.
Daca vei cultiva spre exemplu Goji, din anul 3 venitul obtinut de pe un hectar poate ajunge la 135.000 lei. Ca sa incepi afacerea ai totul la dispozitie!
Tags: afaceriprofitabileagriculturaidei de afaceri la tara