Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Cultivarea plantelor medicinale: 3 factori pentru dezvoltarea unei afaceri profitabile
Cultivarea plantelor medicinale se numara printre cele mai profitabile afaceri agricole. Preocuparea pentru sanatate a crescut interesul consumatorilor pentru ceaiurile medicinale. Ceaiurile naturale sunt din ce in ce mai cautate pe piata, iar vanzarea acestora poate fi afacerea ideala pentru dvs. in 2020, mai ales daca detineti un teren in mediul rural. Romania are un potential enorm in domeniu si, in plus, pentru aceasta afacere puteti accesa fonduri europene.
Sa incepeti o afacere cu plante medicinale este o idee excelenta daca doriti sa va rotunjiti veniturile in 2020. Nu aveti nevoie de zeci de hectare de pamant pentru a pune la punct o mica afacere agricola.Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate
Cum sa faci bani din vanzarile pe Amazon
Tot mai multi romani apeleaza la tratamente naturale pentru diverse afectiuni, asadar cererea fata de plantele medicinale este in crestere de la an la an.
Daca va propuneti sa incepeti o afacere cu ceaiuri si alte produse naturiste, iata 3 factori de succes:
1. Creativitate si inventivitate.
Aceste doua cuvinte trebuie sa fie farul calauzitor pentru orice investitor si ele se aplica atat in ceea ce priveste activitatea de marketing cat si in cea de productie.
Concret: intrand intr-o farmacie pentru a cumpara un pachet de ceai de musetel, fara indoiala ca posibilul client isi va arunca ochii asupra produsului care are cel mai frumos ambalaj si care inspira cea mai mare incredere.
La fel se intampla, atunci cand doriti sa promovati produsele prin diverse mijloace de informare. O prezentare inteligenta a produsului, identificarea lui cu un anumit mesaj sau o anumita imagine il pastreaza mai usor in constiinta cumparatorului. In cazul produselor combinate, pentru fabricarea carora este nevoie de imbinarea mai multor plante, e nevoie sa gasiti reteta care sa imbine efectele tamaduitoare cu placerea gustului.
2. Retea puternica de distributie.
E foarte important sa nu aveti sincope in ceea ce priveste prezenta produselor dumneavoastra pe piata. Disparitia unui produs, din diverse motive, de pe piata, chiar si numai pentru o saptamana, poate determina cumparatorul sa renunte la el. De aceea e important sa reusiti sa aveti cu distribuitorul o relatie de interdependenta, astfel incat el sa fie motivat in a va vinde produsele. De exemplu, puteti incerca sa faceti distribuitorului o oferta in care procentul care reprezinta castigul sau sa creasca direct proportional cu cantitatea de marfa vanduta.
3. Seriozitate.
Ca in orice afacere, pentru a putea fi competitiv trebuie sa va fidelizati clientii. Puteti spune ca ati devenit un jucator important in piata ceaiurilor medicinale doar in momentul in care oamenii va identifica produsele cu seriozitatea si calitatea.
Citeste si articolul: O familie din Ocna Mures face profit din 3 culturi: salvie, lavanda si galbenele >>
Noutati si recomandari in agricultura
AFIR: Finantari de 13 milioane de euro pentru crescatorii de animale
Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale acorda finantari de aproape 13,7 milioane de euro prin interventia DR-20 - Investitii in sectorul zootehnic - componenta suine....citeste mai mult>>
APIA: Ajutor de stat de peste 239 milioane de lei
APIA informeaza ca efectueaza plata ajutorului de stat la motorina utilizata in agricultura pentru perioada 1 aprilie - 30 iunie 2024. Agentia transfera sumele prin intermediul Centrelor Judetene....citeste mai mult>>
Subventii APIA: Beneficiarii vor primi banii pana in noiembrie
Pana la Sarbatorile de iarna, fermierii vor primi subventiile in conturi, urmand ca pana la Craciun toti beneficiarii sa se bucure de banii de la APIA pentru campania din 2024....citeste mai mult>>
Articole conexe
Afacere agricola. Accesarea fondurilor europene
de Idei de afaceriAfacere agricola cu rata de profit ridicata
de Idei de afaceriIdee de afacere agricola - Plantatie cu aluni
de Camelia DiaconuAfacere agricola: recomandari pentru infiintarea unei culturi de ricin
de Idei de afaceriAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit