Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacerile din Irlanda primesc 203 euro/saptamana pentru a-si plati angajatii

de Florin Amariei 16 Mar. 2020 2289
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Guvernul irlandez a decis ca toate afacerile vor primi 203 euro pe saptamana pentru a-si plati angajatii in continuare, indiferent de situatia cu care se confrunta din cauza raspandirii Covid-19 cauzata de SARS-CoV-2.

Guvernul irlandez a transmis tuturor firmelor care activeaza pe teritoriul insular ca le va sustine pentru plata salariilor, asadar nu ar trebui sa apeleze la disponibilizari din cauza Covid-19.
 
Liderii tarii i-au somat pe angajatori sa efectueze toate platile la timp, iar ei vor veni cu sprijinul de 203 euro pe saptamana. Suma reprezinta banii pe care ii primeste o persoana care se afla in cautarea unui loc de munca. In Romania, lucrurile sunt putin diferite pentru un astfel de om. Iata ce trebuie sa stii despre obtinerea statutului de persoana aflata in cautarea unui loc de munca si ce avantaje presupune.
 
Ministrul Muncii si Protectie Sociale din Irlanda a declara ca "acolo unde angajatorii sufera pierderi din cauza distantarii sociale, vom interveni noi pentru a-i sustine financiar".
 
"Am stabilit deja o schema de finantare a afacerilor. Le vom rambursa 203 euro pe saptamana tuturor celor care mentin contractele de munca active", a mai spus ministrul.
 
Conform informatiilor citate de Irish Mirror, banii se vor acorda timp de sase saptamani. Pentru a-i primi este necesara completarea unei simple cereri deja disponibila online. Aceasta decizie a fost luata temporar, existand posibilitatea de a fi extinsa.
 
Mediul de business romanesc a cerut cateva masuri, insa, momentan, nimic nu este oficial, cu toate ca ministrul Citu a anuntat ca e pregatit sa ajute afacerile romanesti.
 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: afaceriirlandaeuroangajaticovid-19

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Adidas anticipeaza o pierdere de 700 de milioane de euro in 2023

de Bianca Tila
09 Mar 2023
Adidas a raportat o pierdere mare in trimestrul patru, fiind nevoit sa-si reduca dividentele, dupa incetarea costisitoare a parteneriatului cu marca...

McDonald's reduce numarul de angajati

de Bianca Tila
09 Ian 2023
McDonald's are in plan sa reduca numarul de angajati din birouri si sa construiasca mai multe restaurante. Aceste obiective fac parte din strategia...

Brandul de moda Karl Lagerfeld a fost vandut pentru 200 de milioane de euro

de Ana Ghiarasim
02 Mai 2022
Proprietarii brandului de moda Karl Lagerfeld au vandut un pachet majoritar de actiuni catre G-III Apparel Group Ltd. pentru 200 de milioane de euro....

Intel investeste in Europa. Vestea este una extrem de buna pentru industria auto

16 Mar 2022
Intel s-a hotarat si investeste 80 de miliarde de euro in Europa. Anuntul este primit cu bucurie de industria auto. Iata de ce! Acest plan include...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]