Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum ne deschidem o afacere online, in 7 pasi simpli!

39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile online sunt extrem de populare si nu discutam despre preferinte trecatoare. Adevarul este ca toti suntem tentati sa ne implicam in mediul online si sa obtinem profit de pe urma unei afaceri online pe care sa o conducem de ... acasa, de ce nu. In fapt, multe afaceri online sunt conduse de acasa si au fost demarate si sustinute cu bani putini. Acest lucru ne inspira sa incercam sa valorificam ideile de afaceri online care ne atrag cel mai mult.

Haideti sa vedem care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurgem cand pornim afaceri online:

1. Ne decidem ce dorim sa facem, despre ce este vorba in afacerile online pe care dorim sa le demaram.
Se poate sa vrem sa ne deschidem un blog, sa efectuam comert online pe eBay, sa ne deschidem un magazin online, sa vindem marfa wholesale, sa promovam produse si servicii samd. Alegeti activitatea pentru care detineti pasiune si motivatie, activitatea pe care o veti intreprinde mult timp de acum incolo.

2. Decidem daca este posibil sa ne conducem afacerile online de la domiciliul personal sau daca avem nevoie de un spatiu de birouri, de un atelier.

3. Intelegem legislatia in ceea ce priveste afacerile online. Este vital sa ramaneti in limitele impuse de lege cu toate detaliile referitoare la afacerile dvs online. Alegeti forma legala potrivita si aflati toate regulile de la care nu aveti voie sa va abateti in online.

4. Proiectam un plan de afaceri viabil. Nu este nevoie de un plan de afaceri de peste 60 de pagini, dar este vital sa detineti o colectie organizata de date si informatii care sa va ajute sa dati contur afacerilor online pe care doriti sa le demarati.

5. Stabilim numarul de angajati necesari. Este bine sa luati in calcul, in primul rand, profesionistii care va vor proiecta website-ul, in cazul in care doriti acest lucru. Acestia se pot ocupa si de administrarea lui, in cazul in care nu vreti dvs sa preluati aceste sarcini. Mai luati in calcul si necesitatea de personal pentru diverse alte sarcini si responsabilitati pe care dvs nu le puteti indeplini.

6. Ne proiectam un website sau un blog. Acestea sunt optiunile primare pe care le aveti in online. Blogurile ne ofera sansa de a investi mai putini bani in afacerile noastre, insa ne ofera o autonomie restransa.

7. Ne promovam prezenta online si afacerile. Afacerile online au nevoie de promovare continua, permanenta. Nu aveti cum sa obtineti profit de la sine, fara efort sustinut personal si din partea angajatilor dvs. Apelati la social media, la retelele de socializare, la forum-uri si seminarii, conferinte si webinarii.


Tags: afaceri onlineafaceriafaceri social mediaafaceri blog

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








[x]