Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
De ce sa investesti intr-un magazin online de haine
Site-urile de fashion prind foarte bine in Romania. Un studiu recent arata ca doua treimi dintre romani isi cumpara haine de pe internet, iar in 2015 piata de moda online a depasit 100 de milioane de euro.
Din cauza timpului limitat, tot mai multi romani aleg sa achizitioneze haine de pe internet. In ultimii ani a crescut numarul site-urilor care vand incaltamine si imbracaminte iar in prezent sunt foarte putini producatori care nu detin inca un magazin online. Shopping-ul online reprezinta pentru antrepenori o mare oportunitate de crestere a vanzarilor si de imbunatatire a vizibilitatii pe piata. Astfel, cu un capital minim, puteti avea acces la o piata globala de consumatori.Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate
Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
Cum sa faci bani din vanzarile pe Amazon
Inainte de a deschide un magazin online de haine este nevoie de o strategie coerenta si de o planificare. Afacerea este tentanta, avand in vedere costurile mai mici pe care le are un magazin online fata de unul traditional, contribuind la extinderea pietei si oferind totodata un acces facil la clienti.
Adriana Popescu, managerul unui magazin virtual de haine, a pornit afacerea in urma cu 5 ani. Pentru ca profitul nu s-a lasat asteptat, s-a gandit sa deschisa si un boutique. Insa cel mai bine vinde online.
"90% cred ca al castigurilor noastre provine din online. Lumea e din ce in ce mai ocupata, are nevoia de a castiga timp", a declarat Adriana Popescu, managerul companiei pentru stirileprotv.ro.
Potrivit unui studiu realizat recent, peste 67% dintre romanii cu varste cuprinse intre 18 si 65 de ani prefera cumparaturile online de haine.
De asemenea, 9 din 10 persoane prefera sa faca plata la primirea coletului. Jumatate din numarul persoanelor care comanda de pe internet au returnat cel putin o data un produs, fie pentru ca marimea nu era potrivita, ori ca produsul nu corespondea cu cel afisat pe site.
"Romanii sunt mai conservatori in ceea ce priveste comenzile online. Este o metoda prin care ei se asigura ca isi primesc cu adevarat comanda si pot sa verifice inainte de a plati", a precizat Corina Cimpoca, fondatorul firmei care a facut cercetarea.
Articole conexe
Magazin online in 7 pasi. Ce sa iei in calcul daca vrei sa incepi un business online
de Bianca TilaAfaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes
de Bianca Tila10 avantaje ale unui magazin online fata de unul fizic
de Idei de afaceriAfacere online - avantaje si dezavantaje
de Camelia DiaconuAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2025
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit