Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Deschide-ti gratis un magazin online

de Alexandra Popescu 06 Iul. 2014 3849
4.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Online-ul este tot mai cunoscut, fiind o modalitate la care multi antreprenori recurg pentru initierea afacerilor. In plus, online-ul a devenit o metoda des utilizata si de ziare, reviste, televiziuni, ceea ce releva inca o data eficienta sa.

 
Online-ul reprezinta, de asemenea, cea mai cunoscuta modalitate de promovare a multor companii, social media luand o mare amploare in ultimii ani. Dar comertul pe internet este o modalitate mult mai comoda pentru multi oameni, indiferent de activitatea pe care o presteaza (de la plata facturilor la cumparaturi din diverse magazine din acest mediu).
 
Deschiderea unui magazin online poate fi foarte avantajoasa, iar multi antreprenori profita de aceasta sansa. Printre avantaje se numara cheltuielile foarte scazute, comenzile pot fi facute non-stop, pentru ca un magazin online nu se inchide niciodata, genereaza venituri din publicitate, poti intra pe alte piete mult mai usor, clientii te gasesc ei pe tine, incasezi bani in mod electronic si poti comanda produsele pe care le comercializezi atunci cand ai cerere pentru acestea.
 
In plus, deschiderea unui magazin online este gratuita, insa depinde de platforma pe care o alegi. 
Exista doua platforme care nu necesita plata si sunt foarte avantajoase:
 
1. Biz.shopmania.ro
Deschiderea unui magazin online pe aceasta platforma este foarte usoara. Odata ce ti-ai facut cont pe site, poti alege diverse optiuni de template, ceea ce te ajuta sa iti personalizezi site-ul. In plus, iti da sansa sa pui bannere sau alte sigle personalizate. 
 
Un avantaj al platformei este ca ofera posibilitatea conectarii cu platformele social media, precum Twitter sau Facebook. Mai poti accesa si diverse analize sau rapoarte referitoare la produse sau clienti. 
Biz. Shopmania.ro iti ofera trei planuri tarifare: primul este gratuit, al doilea este de 72 de lei, iar al treilea de 108 lei pe luna. Cel gratuit ofera oricum foarte multe posibilitati de creare a unui magazin profesionist.
 
2. uCoz.ro
uCoz.ro este varianta romaneasca a site-ului ucrainean uCoz.com. Pana in prezent, site-ul are 1 milion de utilizatori, iar numarul lor este in crestere. Platforma ofera posibilitatea crearii unor bloguri, site-uri sau magazine online, toate acestea in mod gratuit. 
 
Inregistrarea pe site vine cu un domeniu pe server, gazduire, template-uri pentru site si spatiu de stocare. Ca oricare alta platforma, poti primi in plus, contra cost, alte beneficii, ca un spatiu virtual mai mare sau posibilitatea de a trimite mesaje SMS. Tot contra cost poti adauga un forum.

3. Contentspeed.ro - ofera posibilitatea crearii unui magazin online pe o platforma inchiriata la preturi foarte mici cu functionalitati premium. Aflati din articolul urmator cat costa crearea unui magazin online si care sunt primii pasi.
 
Aceste 3 platforme sunt folosite de foarte multe magazine online de succes, ale caror comenzi inregistreaza sume mari. Iar avantajul este ca poti porni totul gratuit, iar, mai apoi, sa adaugi alte imbunatatiri contra cost. 
 
 


Tags: afaceriafaceri onlinemagazin onlinestart in afacerisfaturi afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Magazin online in 7 pasi. Ce sa iei in calcul daca vrei sa incepi un business online

de Bianca Tila
05 Dec 2023
Orice afacere are nevoie de prezenta online, iar un site web bine realizat va aduce succesul afacerii imediat. Nu se putea mai usor sa-ti faci un...

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Industria de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri

de Bianca Tila
25 Oct 2022
Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri din ultimii cinci ani. Comparativ cu 2020, acum s-a inregistrat o...

10 avantaje ale unui magazin online fata de unul fizic

de Idei de afaceri
01 Iun 2022
Magazinele online au cucerit piata in Romania si din ce in ce mai multi antreprenori aleg sa-si desfasoare afacerile pe Internet. Inainte de a te...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]