Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 tendinte pe care tinerii antreprenori nu isi permit sa le urmareasca

de Florin Amariei 17 Dec. 2018 3787
4.08 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Experienta unui om de afaceri face ca perspectiva sa se schimbe extraordinar de mult. Iata 3 tendinte pe care tinerii antreprenori nu isi permit sa le urmareasca.

1. Cresterea rapida a afacerii
Exista o intrebare pe care orice antreprenor si-o adreseaza, atunci cand pune bazele unei noi afaceri. Apelez la investitori si transfer o parte din controlul asupra destinului firmei sau incerc sa o duc singur pana la capat cu resurse financiare proprii?
 
Un afacerist american care a facut un business din a-i ajuta pe altii sa scape de datorii si sa obtina un scor de credit mai bun arata ca cel mai bine e sa iti pornesti afacerea cu propriile tale resurse si sa o ajuti sa creasca natural, in timp si cu rabdare. 
 
El arata ca la inceputul carierei sale de afacerist a invatat cele mai bune si importante lectii. In timp ce incerca sa-si puna pe picioare propria companie a trecut prin cele mai grele incercari, insa tot atunci a si prin suficienta experienta pentru a evita aceste aspecte negative pe viitor. El arata ca asa a reusit sa nu piarda foarte mult pentru ca nici nu avea ce sa piarda la inceputul afacerii.
 
Sfatul lui pentru tineri: prima afacere este o sansa la educatie suplimentara. Abordeaza lucrurile cu maturitate si incearca sa gasesti cele mai bune lectii pe care sa le poti pune in aplicare mai tarziu.
 
2. Obsesia pentru brandul personal
Nu incerca din start sa investesti sume uriase sau timp indelungat in promovarea numelui companiei. Brandul e o notiune care se poate construi cu usurinta din recomandarile clientilor si angajatilor tai. Mai multe lucruri esentiale poti afla dand click AICI, unde am tratat acest subiect in extenso.
 
Antreprenorul arata Elon Musk a devenit, intre timp, un model pentru multi antreprenori tineri. Sustine ca nu este in regula pentru tineri sa adopte un astfel de stil de comunicare extravagant. 
 
Afaceristul american subliniaza ca timpul tau e cel mai bine petrecut gandindu-te la afacere, nu la alte lucruri care sa-ti distraga atentia de la ceea ce conteaza cu adevarat. 
 
3. Networking excesiv
Chiar daca e important sa ai contacte suficiente si sa fii cat mai cunoscut posibil, nu trebuie sa te lasi atras in extrema cealalta. Networking-ul nu trebuie sa devina un stil de viata, ci trebuie sa complementeze modul in care faci afaceri cu succes. Stilul tau de viata se va putea schimba, dupa ce afacerea ta va avea un succes stabil si continuu. Pana atunci, va trebui sa renunti la o viata sociala intensa. 
 
Succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: sfaturitineri antreprenoribrandafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.08 din 5 - 6 voturi.

Articole conexe

De la afaceri mici la afaceri mari si invers

de Idei de afaceri
09 Feb 2023
Antreprenoriatul este actul de a fi antreprenor sau “cineva care profita de inovatie, finante si afaceri, intr-un efort de a transforma ideile si...

Promovarea afacerii pe Amazon. Nume si slogan

de Idei de afaceri
05 Apr 2024
Numele marcii este probabil printre putinele detalii la care e greu sa aduci alte schimbari mai tarziu. De aceea este esential sa alegi bine de la...

Productia si serviciile. Procesele de productie in afacerile agricole

de Idei de afaceri
11 Mar 2024
Procesul de productie reprezinta ansamblul operatiunilor care vizeaza activitati economice organizate social ce consta in obtinerea de bunuri...

Planificarea afacerii. Strategia de marketing

de Idei de afaceri
29 Mar 2024
Din punctul de vedere al planificarii de afaceri, strategia este ansamblul de operatii realizate in vederea atingerii unui obiectiv. Strategia de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]