Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 15 cele mai puternice citate motivationale

de Camelia Diaconu 26 Mar. 2019 3858
4.28 din 9 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In extrem de multe cazuri, citatele motivationale au fost si sunt o lectie din care am invatat ca trebuie sa luptam mai departe pentru a ne atinge scopul. Pentru a te inspira, am facut o selectie cu cele mai puternice mesaje ale citatelor motivationale din toate timpurile!

Sa pornesti pe drumul antreprenoriatului nu este deloc usor. O afacere inseamna curaj, daruinta, sacrificii, compromisuri si chiar esecuri. Din cauza factorilor externi, motivatia este cel mai des afectata, de multe ori antreprenorii ajungand in pragul falimentului din cauza lipsei motivatiei de a mai continua. 

Exista o multime de carti de autoeducare pe care antreprenorii ar trebui sa le citeasca, pe cele mai importante le gasesti aici , dar si citate motivationale menite sa te inspire in afaceri, aici gasesti o lista cu o selectie utila.

 
Astazi ti-am facut o lista cu cele mai puternice citate motivationale din toate timpurile, care sa te motiveze atat pe plan personal, cat si profesional. O modalitate prin care sa inveti ca ceea ce iti doresti sa realizezi este mult mai important decat obstacolele pe care le intalnesti in calea ta!
 
  “Sunt doua moduri in care poti sa iti traiesti viata. Unul in care sa crezi ca nu exista miracole, iar altul sa crezi ca totul este un miracol” - Albert Einstein.
 
“Daca nu poti sa zbori, alearga. Daca nu poti sa alergi, mergi. Daca nu poti sa mergi, taraste-te. Insa, indiferent ce faci, mergi inainte” - Martin Luther King Jr.
 
Cea mai mare reusita este sa fii tu insuti intr-o lume care incearca in continuu sa te faca altceva decat esti de fapt” - Ralph Waldo Emerson.
 
Ii poti lua unui om orice, dar mai putin libertatea de a avea propria atitudine intr-o anumita situatie” - Viktor Frankl.
 
Fii atent la gandurile tale, ele devin cuvinte. Fii atent la cuvintele tale, ele devin actiuni. Fii atent la actiunile tale, ele devin caracterul tau. Fii atent la caracterul tau, caci el se transforma in destin” - Frank Outlaw.
 
“Ai grija ca atunci cand te lupti cu monstrii, sa nu devii tu insuti un monstru. Daca te uiti prea mult in abis, abisul te va atrage” - Friedrich Nietzsche.
 
Cand o usa a fericiri ni se inchide, o alta se deschide. Dar, de multe ori, suntem atat de atrasi de usa inchisa, ca nu o observam pe cea care s-a deschis” - Helen Keller.
 
Un om devine ceea ce crede despre el ca este. Daca voi continua sa-mi spun ca nu sunt in stare sa fac un lucru, este foarte posibil sa sfarsesc prin a fi incapabil sa fac acel lucru. Insa, daca imi voi spune ca pot sa fac, voi capata abilitatile necesare pentru a-l face” - Mahatma Gandhi.
 
Pacea va domni pe Pamant in momentul in care oamenii se vor transforma in fiinte care sa fi invatat sa vada intregul mai intai” - Immanuel Kant.
 
Un om nu va merge pe aceeasi apa de doua ori, pentru ca nici apa si nici omul nu vor mai fi aceiasi” - Heraclit.
 
Nu risipi ceea ce ai, dorind ceea ce nu ai. Adu-ti aminte ca ceea ce ai acum s-a aflat printre lucrurile pe care ti le-ai dorit” - Epicur.
 
Omul poate alege sa dea inapoi ca sa fie in siguranta sau sa mearga inainte ca sa se dezvolte. Dezvoltarea poate fi aleasa din nou si din nou, iar frica ar trebui alungata de tot atatea ori” - Abraham Maslow.
 
Succesul nu e final, esecul nu este fatal. Curajul de a continua este tot ce conteaza” - Winston Churchill.
 
“Oamenii nu se nasc urand alti oameni in functie de culoarea pielii, religie ori istoric. Oamenii invata sa urasca. Iar daca sunt invatati sa urasca, pot fi invatati si sa iubeasca, caci iubirea este mai naturala pentru inima omului decat ura” - Nelson Mandela.

"Chiar daca lumea rade de tine, ia-te in serios. Multimile rad de ceea ce nu inteleg si ridiculizeaza tot ceea ce le depaseste. Uita ce gandesc altii. Prea multi dintre cei care au in ei o scânteie de geniu nu-i dau frau niciodată, pentru ca se tem de hohotele lumii. Ceea ce conteaza este parerea ta despre tine si increderea pe care ti-o acorzi” - Napoleon Hill.
 
Tie ce citat motivational iti este pe plac? Care consideri ca te reprezinta?


Tags: citate motivationalemotivatie in afacericitate motivationale puternice

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.28 din 5 - 9 voturi.

Articole conexe

10 Citate motivationale puternice despre succes

de Camelia Diaconu
23 Mai 2019
Am spus mereu faptul ca citatele motivationale au un impact major asupra psihicului. In cazul de fata, citatele motivationale despre succes te pot...

Citate motivationale care te inspira in afaceri

de Camelia Diaconu
19 Dec 2019
Inspirația, creativitatea si gandirea pozitiva sunt calitatile esentiale pe care orice antreprenor trebuie sa le stapaneasca. Inainte de a investi...

Top 10 citate motivationale care inspira orice viitor antreprenor

de Camelia Diaconu
02 Ian 2020
Daca te-ai decis sa intri in lumea afacerilor, dar ai multe momente de teama si ganduri care iti afecteaza starea de spirit, atunci iti prezentam...

5 citate motivationale ale CEO-ului Yahoo, Marissa Mayer

de Alexandra Popescu
22 Iul 2014
Yahoo este o platforma celebra, care a trecut prin multe schimbari de-a lungul anilor. Cea care este responsabila de succesul actual este Marissa...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]