Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri cu sapun organic - Cum luam start-ul?

de Adela Simonescu 20 Dec. 2012 6695
4.19 din 37 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sapunul organic ramane unul dintre cele mai interesante si cautate produse. Le cumparam copiilor nostri si tuturor celorlalti dragi noua. Si adevarul este ca pentru cei dragi am fi dispusi sa bagam mana in buzunar mai adanc si sa le cumparam produsele pe care le consideram a fi cele mai bune.

Un astfel de produs este sapunul organic, un produs in a carui compozitie nu intra decat ingrediente 100% naturale, ingrediente bio, organice, din culturi ecologice. Desi este mai scump decat un sapun normal, sapunul organic ne promite ca nu ne vom intoxica pielea cu substante toxice, coloranti si parfumuri artificiale.

Pentru cei care au nevoie de un hobby, de o activitate de intreprins in timpul liber, realizarea de sapunuri ramane o optiune viabila. Iar cei care pot produce mai mult decat au nevoie, pot directiona productia catre rude, prieteni, vecini si colegi. Treptat, cu autorizatiile necesare, produsele pot ajunge in farmacii si pe rafturile plafar-urilor.

De ce avem nevoie pentru a pune aceasta afacere pe picioare? In primul rand avem nevoie de un plan de afaceri bine pus la punct, un plan de afaceri care sa contina detalii precum:
- ce produse si servicii vom oferi ( realizare de sapunuri pe comanda, cu sau fara personalizare - forma, ingrediente, mesaje).
- ce audienta tintim;
- ce competitori detinem si ce strategii vom folosi pentru a-i devansa;
- ce politica de preturi vom detine;
- ce strategii vom folosi pentru a ne promova produsele si serviciile;
- cum ne vom dezvolta afacerea

... si nu numai.

Mai mult, o astfel de afacere poate sa ofere profituri cat mai mari atunci cand lucram cu furnizori seriosi de materie prima de calitate si la preturi corecte.

Pentru cei care doresc sa stie cum sa porneasca si cum sa administreze o astfel de afacere, un ghid esential este disponibil aici ---- "Video-Ghid Realizarea de sapun natural"



Tags: sapun organicafaceri sapun organicafaceri sapunuri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.19 din 5 - 37 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]