Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri din pasiune: Cum devenim designeri de ... pantofi?

de Adela Simonescu 02 Aug. 2012 3609
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Multe persoane viseaza sa devina designeri vestimentari, designeri florali, make-up artisti si nu numai. Adevarul este ca multe persoane detin talent si s-au decis sa il valorifice, sa il arate tuturor, sa il descopere la adevaratul lui calibru. Unii aduc in lumina reflectoarelor cele mai tari aranjamente florale, altii dau tonul in materie de genti sau lenjerie de pat, unii fac minuni cu ajutorul machiajului profesionala si unii ne ofera cei mai eleganti pantofi cu putinta.

Primul pas pe care trebuie sa il efectuam cand ne dorim sa exploram acest domeniu si sa punem bazele unei afaceri profitabile este sa proiectam un mic plan de afaceri. Stabiliti care sunt necesitatile financiare, ce competitori aveti de infruntat, cine este audienta dvs tinta, ce atuu-uri si puncte slabe detineti, cat timp trebuie sa treaca pana la rentabilitate si cat pana la profitabilitate.

Al doilea pas consta in consolidarea unui set de abilitati si competente necesare pentru proiectarea celor mai atractive si de calitate modele de pantofi. Stabiliti clar cui va adresati si ce fel de produse doriti sa oferiti. In functie de audienta-tinta veti avea de conturat si capitalul necesar pentru demararea si sustinerea afacerii, nivelul calitatii produselor oferite si numeroase alte aspecte importante.

De asemenea, este esential sa investiti in realizarea unui portofoliu serios de lucrari si in achizitionarea unui software de design grafic. Daca detineti abilitati de design grafic este esential sa consolidati o colectie de machete pe care sa le prezentati mai multor potentiali investitori, mai ales daca va doriti un partener de afaceri sau fonduri banesti importante.

Mai mult, este important sa testati produsele inainte de a va alege un producator serios de pantofi. Incepeti cu produsele de test si verificati nivelul calitatii si primiti feedback-ul celor care se potrivesc modelului consumatorului ideal.

Nu uitati sa negociati tot ce se poate negocia si sa colaborati doar cu persoanele cu reputatie serioasa. Mizati pe strategiile clasice de promovare si pe social media, pe existenta unei prezente online prin intermediul careia sa va faceti noul brand cunoscut.

Mult succes!


Tags: designer de pantofiafaceri pantofiafaceri design grafic

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]