Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai grave greseli care ne compromit afacerile

59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile nu devin intotdeauna surse importante de profit pentru toti afaceristii. Multi nu reusesc sa isi aduca afacerile in pragul rentabilitatii si multi altii ajung la niveluri inalte de profituri. Diferenta este cea reprezentata de masura in care reusim sa evitam greselile care ne pot compromite, intr-o masura mai mica sau mai mare, succesul afacerilor noastre.

Haideti sa vedem si care sunt greselile cele mai mari pe care le comitem, greseli care ne compromit afacerile:

1. Lipsa profesionistilor.
Profesionistii veritabili sunt singurii care pot creste o afacere in mod optim, rapid, cu eficienta maxima. Asa ca nu faceti rabat de la calitate si angajatii oamenii care va pot ajuta sa profitabilizati o afacere, nu sa o aduceti la sapa de lemn.

2. Lipsa viziunii. Orice afacere seamna perfect cu o constructie. Turnam fundatia si apoi incepem sa ridicam constructia. Ce este esential de urmarit este faptul ca orice constructie, indiferent cat de simpla ar fi, are nevoie de viziunea initiatorului. Cu alte cuvinte, trebuie sa ne detasam putin de intreaga situatie si sa privim lucrurile dintr-o perspectiva cat mai larga. Incercati sa vedeti drumul pe care il veti parcurge catre obiectivele pe care le tintiti. Doar asa veti reusi sa intelegeti cum sa ordonati toate aspectele pentru sincronizare perfecta in activitatea voastra profesionala.

3. Lipsa capitalului suficient. Este vital sa aveti la dispozitie un nivel cat mai inalt de capital banesc. Este ideal sa detineti capitalul pe care l-ati estimat alaturi de specialisti si consultati financiari si, in plus, sa detineti si un fond de cheltuieli neprevazute. Fondul de cheltuieli neprevazute este destinat tuturor acelor aspecte ce atrag fonduri banesti pe parcursul administrarii afacerii si pana la atingerea pragului de rentabilitate.

4. Lipsa eforturilor de planificare si organizare. Munca dezorganizata, lipsa unui plan de afaceri, eforturile prost sincronizate ... iata doar cateva surse importante de probleme si neajunsuri care va compromit succesul afacerii.

Mult succes si afaceri profitabile!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: afaceriafaceri profitabileafaceri 2013greseli afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]