Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum deschid un magazin de jucarii SH?

de Adela Simonescu 05 Aug. 2012 7310
4.14 din 21 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Jucariile raman produse pe care le comercializam cu succes si pe timp de criza si in perioadele econimice mai fericite. Si acest lucru se datoreaza faptului ca jucariile nu sunt considerate a fi produse pe care le cumparam din dorinta, ci, mai degraba, din nevoie. Exista o necesitate reala de jucarii si acesta este si principalul motiv pentru care eforturile de a pune pe picioare un magazin de jucarii merita efectuate.

Cu atat mai mult, merita demarata o afacere cu un magazin de jucarii SH. Cu totii stim faptul ca un copil se va plictisi destul de rapid de o jucarie si va dori una noua. Asa ca realizam in mod clar si facil faptul ca ciclul de viata al unei jucarii este extrem de redus, lucru care face greu amortizabila achizitionarea uneia in stare noua si la preturi inalte.

Primul pas pe care il efectuam pentru a demara o astfel de afacere este cel de a stabili daca dorim sa ne infiintam locatia in mediul online sau in mediul offline. Stabiti carei audiente-tinta va adresati si cum doresc acestia sa isi faca cumparaturile, ce preturi sunt dispusi sa plateasca, daca sunt pregatiti sa foloseasca tranzactiile online pentru plata samd. Toate aceste detalii trebuie incluse in cadrul unui plan de afaceri.

De asemenea, nu este de neglijat faptul ca trebuie sa tineti cont de capitalul pe care il aveti la dispozitie si suma totala de bani pe care sunteti dispusi sa o infuzionati in afacerea cu un magazin de jucarii SH. Cu ajutorul unui plan de afaceri puteti obtine finantarea de care aveti nevoie, insa orice imprumut vine cu anumite dobanzi pe care veti fi nevoit sa le achitati.

Nu putem neglija nici necesitatea de a infiinta un SRL, de a respecta cerintele legislatiei in vigoare, de a efectua toate demersurile necesare pentru obtinerea autorizatiilor si avizelor obligatorii.

Nu in ultimul rand, chiar daca vom lua decizia de a infiinta un magazin offline, prezenta online ramane unealta cea mai importanta pentru a va promova produsele, serviciile, intreaga afacere. Anexati website-ului un blog si o pagina de Facebook si deja puteti sa va asteptati la rezultate optime pentru intreg mersul afacerii.

Mult succes!



Tags: jucarii second handmagazin jucarii second hand

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.14 din 5 - 21 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]