Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum iti deschizi o brutarie profitabila?

de Adela Simonescu 24 Aug. 2012 28584
4.3 din 102 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pe timp de criza functioneaza optim anumite tipuri de afaceri, care mai de care mai prospere intr-o perioada economica subreda si periculoasa pentru multe alte afaceri. Stim faptul ca fast-food-ul merge bine pe timp de criza, covrigariile, consultanta financiara si nu numai. Printre toate acele afaceri care vor functiona perfect pe timp de criza se numara si brutariile. Oricat de mic ar fi bugetul nostru, pentru produsele de brutarie se gasesc fonduri intotdeauna.

O brutarie se deschide urmand cativa pasi de o complexitate destul de mare. In fond, discutam despre o unitate care va comercializa produse alimentare si chiar le va fi prepara, in laboratorul propriu. Este destul de clar faptul ca vom avea nevoie sa obtinem anumite autorizatii, licente de functionare, avize si permise pentru a lucra in completa legalitate.

Acesta este si primul pas pe care il putem efectua, sa stabilim ce cerinte are legislatia in domeniul in cadrul caruia dorim sa ne implicam.

Un al doilea pas consta in finalizarea planului de afaceri. o schita ar trebui deja sa existe inca din momentul in care aceasta idee de afaceri a inceput sa incolteasca in mintea noastra. Colectati toate detaliile si informatiile esentiale pentru demararea si conducerea afacerii si adaugati-le in cadrul acestui plan de afaceri.

Atentie! Nu uitati ca orice plan de afaceri detine numeroase variante, versiuni: plan de afaceri pentru cooptarea de parteneri de afaceri, plan de afaceri pentru cooptarea de investitori, pentru obtinerea de autorizatii si licente de functionare, pentru brevete si credite bancare samd.

Al treilea pas va fi cel de a gasi locatia perfecta. Nu uitati sa va bazati pe planul de afaceri care sa va spuna cati competitori se afla in locatia de interes pentru dvs. Nu incercati sa deschideti o brutarie langa piete agroalimentare cu astfel de unitati, langa supermarket-uri si hipermarket-uri. Multi dintre potentialii clienti vor fi ademeniti si posibilitatea de a-si face cumparaturile in acelasi loc si vor opta pentru celelalte unitati, in defavoarea brutariei dvs.

Nu uitati faptul ca este esential sa aveti o unitate impecabila. Pastrati igiena si cand depozitati materia prima, cand produsele sunt preparate si modelate, cand sunt inmanate clientului.

De asemenea, nu uitati faptul ca singura promovare de care o brutarie are nevoie este cea reprezentata de calitatea produselor. O paine proaspata si sanatoase se cunoaste dupa gust, consistenta si miros. Oferiti calitate la preturi corecte si veti descoperi o afacere care ofera profituri timp indelungat.



Tags: cum iti deschizi o brutariebrutarie micaafacere brutarie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.3 din 5 - 102 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]