Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Faceti paine de casa? Aflati cum sa va puneti o afacere pe picioare!

de Adela Simonescu 04 Aug. 2017 16714
4.33 din 82 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Painea de casa ramane unica. Cine inca mai face paine in casa stie care este diferenta intre acest produs formidabil si cel cumparat de pe rafturile magazinelor. Este un produs sanatos si extrem de gustos, inca bine apreciat de cei care isi doresc sa urmeze o dieta sau sa detina un stil corect de alimentatie. Nu doar pentru copii, painea de casa este mai mult decat recomandata.

Daca sunteti pasionat de painea de casa si stiti si cum sa o preparati sau poate aveti ocazia sa invatati de la bunici si de la rudele din mediul rural, atunci aveti si toate sansele de a pune o mica afacere pe picioare.

Desigur, exista cateva aspecte esentiale carora trebuie sa le acordam atentie inainte de a demara aceste afaceri. In primul rand, trebuie sa luam in considerare faptul ca vom avea nevoie de autorizatie de la Directia Sanitar Veterinara, de la Directia de Sanatate Publica si chiar avizul Pompierilor. Mai mult, vom avea nevoie de un PFA cu obiect de activitate potrivit si cod CAEN. Astfel, va puteti autoriza activitatea de preparare si vanzare de paine de casa.

De asemenea, trebuie sa luam in considerare faptul ca aceste afaceri pot fi demarate cu ajutorul unei investitii initiale extrem de reduse. Painea va fi preparata pe comanda si poate fi livrata la domiciliul clientilor doritori.

Cum ne promovam mica afacere si serviciile de preparare si comercializare de paine de casa? O prima varianta include raspandirea mesajului in randul prietenilor si rudelor, colegilor si vecinilor. Acestia sunt si cei care va pot evalua produsele si va pot spune daca aveti nevoie de modificari sau imbunatatiri referitoare la produsele preparate sau chiar referitoare la politica de preturi.

Desigur, vom avea nevoie de echipamentul si materia prima adecvate. Identificati furnizori seriosi de materie prima in cazul in care veti avea comenzi numeroase si negociati tot ce se poate negocia.

Nu in ultimul rand, nu uitati faptul ca aceste afaceri mici si simple va pot ajuta sa va rotunjiti veniturile la inceput. Nu va asteptati la profituri uriase peste noapte si continuati sa va dezvoltati baza de clienti. Nu se stie niciodata la ce numar de clienti veti ajunge. Se poate ca intr-un interval de timp chiar mai scurt decat v-ati imaginat sa fiti nevoit sa va deschideti o mica brutarie, in conditiile in care discutam despre idei de afaceri cu numeroase oportunitati de dezvoltare.

Iata si alte 4 idei de afaceri mici si cu bani putini, la domiciliu>>


Tags: afaceri miciafacereafaceri mici cu paine de casacomert paine de casaautorizatii paine de casa

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.33 din 5 - 82 voturi.

Articole conexe

4 plus 1 sfaturi pentru o afacere de succes

de Florin Amariei
15 Mar 2021
Iti doresti sa ai succes cu afacerea ta? Retine aceste 4+1 sfaturi pentru un business care iti aduce banii doriti! Simplul fapt ca ai gasit o idee...

8 idei de afaceri mici si profitabile in 2019

de Florin Amariei
19 Sep 2019
Aproape 21 de milioane de americani au propria lor afacere care functioneaza si in prezent. Acest numar este egal cu aproximativ toata populatia...

6 pasiuni pe care le poti transforma rapid in afacere

de Florin Amariei
01 Ian 2020
Orice om are o pasiune pe care si-o pune in practica din cand in cand. Sunt momentele acelea cand simti ca te linistesti facand fix ceea ce iti...

Afacere cu partenerul de viata

de Florin Amariei
05 Feb 2020
Pornirea unei afaceri cu partenerul de viata suna minunat in teorie, dar practic, lucrurile nu stau atat de simplu. Inainte de a face pasul cel...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]