Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Ferma de vipere - Nivelul optim al temperaturii pentru cresterea viperelor in mod corect!
In cadrul unei ferme de vipere este mai mult decat necesar sa puneti la punct un sistem de termostatare cat mai eficient si mai viabil, pe care sa puteti sa va incredeti. Multi crescatori de vipere lucreaza cu termostate, cu sisteme de ventilare si incalzire, cu sisteme de alarma care ii atentioneaza atunci cand temperatura trebuie modificata s.a.m.d.
Ganditi-va ca orice vipera suporta temperaturile sub 35 de grade si peste acest prag deja discutam despre situatii in care viperele sunt obligate sa isi regurgiteze hrana pentru a nu o lasa sa fermenteze si sa le produca un deces rapid.Propriul meu plan de afaceri
Cresterea prepelitelor japoneze
Cultura de sofran
Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate
De asemenea, expertii herpetologi afirma ca viperele europene isi incep digestia abia la 20 de grade Celsius si tot la aceasta temperatura se si reproduc. Orice sistem veti folosi, asigurati-va ca viperele dumneavoastra au parte de temperatura potrivita.
O temperatura de 26-28 de grade Celsius seara este agreata de majoritatea viperelor. In timpul zilei, temperatura poate urca si la 29-32 de grade Celsius. Desigur, dumneavoastra si specialistii cu care veti lucra sunteti cei mai in masura sa observati comportamentul viperelor dumneavoastra si in functie de aceste considerente sa mentineti o temperatura potrivita.
O alta modalitate prin care puteti sa fiti mai convinsi ca le asigurati viperelor dumneavoastra temperatura de care au nevoie este aceea de a replica cu cea mai mare fidelitate temperatura si variatiile ei din mediul natural al viperelor.
Specialistii herpetologi si cei care au experienta in cresterea viperelor sunt cei cu care trebuie sa discutati inainte de a va pune bazele unei crescatorii de vipere. Ei sunt cei care va pot duce si pe teren, in zonele specifice in care cresc si se dezvolta in mod optim specia de vipere pe care doriti sa o cresteti.
Doar fiind prezent la fata locului pentru minimum 1 zi sau chiar mai mult, veti intelege cu adevarat de ce conditii de mediu au nevoie viitoarele dumneavoastra vipere. Veti descoperi ca unele tipuri de vipere prefera mai mult soare si altele prefera o temperatura mai scazuta, ca unele vipere aleg sa hiberneze in mediul lor natural, ca unele vipere nasc pui sanatosi atunci cand le este mentinuta o anumita temperatura ...
>>>Cititi continuarea acestui capitol in cadrul ghidului "Ferma de vipere".
Articole conexe
De ultima ora! Afacerea cu vipere in care poti fi si tu partener
de Zenobia BadescuFerma de vipere - Recoltarea, prelucrarea si pastrarea veninului
de Ideideafaceri.roFerma de vipere - Sfaturi pentru ingrijirea viperelor!
de Ideideafaceri.roConditii pentru deschiderea unei ferme de vipere
de Ideideafaceri.roAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit