Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Finalul de an pentru oamenii de afaceri

de Maria Nicutar 20 Dec. 2013 2168
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nu toti vom avea parte de un final de an perfect. Unii dintre noi isi petrec ultimele zile din an incercand sa inteleaga unde au gresit si care au fost cele mai mari surse de pierderi financiare de peste an.

Ultimele zile merita petrecute alaturi de planul de afaceri si fisele de bilant. Alaturi trebuie sa aveti cei mai tari consilieri, un jurist, un consultant financiar, un marketer cu experienta solida, un programator si un specialist in legislatia muncii.  

Aceasta este echipa minima de care aveti nevoie pentru ca noul an sa mearga bine, cat mai bine.

Indiferent ca anul 2013 a adus cu sine rezultate exceptionale, indiferent ca a fost catastrofal din toate punctele de vedere, acum este momentul sa puneti bazele unui plan de afaceri care sa augumenteze punctele forte deja existente si sa minimalizeze punctele slabe.

Aflati ce a mers si ce nu, care au fost investitiile care si-au aratat pragul de rentabilitate foarte rapid si in mod avantajos. Aici se afla o potentiala mina de aur unde puteti incerca sa forati in profunzime. Insa, pentru ca acest lucru sa se intample, este esential sa aveti analiza completa a intregului an.

Mai mult, finalul de an merita sa ne aduca in centrul atentiei motivele pentru care suntem recunoscatori pentru tot ceea ce avem. Si nu discutam doar despre profituri. Discutam despre familie si sanatate, despre dragostea si atentia celor din jurul nostru, despre angajati loiali si oameni harnici, care ne ajuta sa crestem, sa ne dezvoltam.

Multumim si pentru momentele frumoase petrecute impreuna cu specialistii care ne lumineaza calea, care ne clarifica drumul pe care il avem de parcurs pana la atingerea obiectivelor pe care ni le impunem.

La final, lasi toata munca acolo unde este si te desprinzi. Ia o pauza. Limpezeste-ti mintea.  Stabileste care sunt primele trei lucruri care te-au nemultumit in 2013. Stabileste care sunt primele trei lucruri pe care vrei sa le schimbi in 2014. Stabileste care sunt cei mai importanti trei oameni din companie de care nu te poti lipsi in 2013. Aici este sursa sa ta de profit pentru 2014.



sursa foto: www.freegreatpicture.com



Tags: afaceriidei de afaceriidei afaceriafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

10 sfaturi pentru succes in afaceri de la 10 antreprenori romani

de Florin Amariei
18 Mai 2020
Daca iti faci planuri pentru o afacere si te simti uneori descurajat de imprejurari si intamplari, atunci ar fi bine sa salvezi articolul acesta si...

Omul de afaceri - Soldatul cu servieta pe care toti il respecta, de teama si din instinct.

de Silviu-marian Banila
06 Iun 2016
Soldatul cu servieta este omul de afaceri din "beretele verzi". Alearga dupa verzisori, imbracat in costum, nu in echipament militar. In picioare nu...

In afaceri, si nu numai, foloseste principiul vasului cu pietricele si nisip

de Codrina Laiu
26 Mai 2016
Stephen Covey, un guru in management, realizeaza o analogie intre modul in care oamenii prioritizeaza activitatile si sarcina de a umple un vas cu...

In afaceri nu te juca cu impresia pe care le-o creezi celorlalti

de Idei de afaceri
25 Mar 2016
Impresia pe care o creati este adesea cruciala pentru succesul sau esecul unei afaceri. Iata o poveste care iti va demonstra acest lucru dezvaluind...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]