Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bucharest Start-Up City ofera 50.000 de euro pentru 200 de afaceri noi

de Florin Amariei 12 Dec. 2018 4727
4.6 din 25 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile noi care vor accesa fondurile Bucharest Start-Up City vor primi cate 50.000 de euro fiecare, bugetul alocat acestui program fiind de 10 milioane de euro.

”Programul municipal “Bucharest Start-Up City” s-a nascut din dorinta de a incuraja si dezvolta sistemul privat, cu atat mai mult cu cat, in acest an, regiunea Bucuresti-Ilfov este exceptata de la finantare europeana pentru startup-uri, aplicantii din Capitala fiind depunctati semnificativ in cadrul programului Start-Up Nation”, spune Primarul Capitalei, Gabriela Firea.
 
Bucharest Start-Up City va incepe in Capitala din 2019.
 
”Protocolul pe care l-am semnat azi contine mai multi pasi. Vom continua sa lucram pentru mediul antreprenorial din Bucuresti prin infiintarea unor incubatoare, a unui fond de investitii pentru capital. Vom implementa un ecosistem de afaceri. Este prima initiativa a unui oras la nivel national. In Bucuresti sunt foarte multi oameni care au initiative antreprenoriale. E pacat ca in cazul Start-Up Nation sa fie exclusi bucurestenii”, spune si Florin Jianu, presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), partenerul Primariei Bucuresti in acest program.
 
Potrivit acestuia, in cadrul programului Bucharest Start-Up City organizatorii vor acorda o atentie deosebita in ceea ce priveste planurile de afaceri. ”Aceasta trebuie sa primeze, pentru ca nu e un concurs de primul venit, primul sosit, este un concurs care tine cont de calitatea afacerilor”, a declarat Jianu.
 
Acesta a precizat faptul ca aplicatiile vor fi deschise in primele luni ale anului viitor, februarie – martie, ca programul sa inceapa din luna mai 2019.
 
”Business-urile sunt foarte largi. Eu ma uit la zona IT, la zona industriilor creative, la tineri care sunt studenti la ASE, la Medicina, la Arhitectura. Antreprenorii cu potential pot veni din orice domeniu. Eu m-as uita si spre domenii care pot oferi rezolvari pentru probleme pe care le are Capitala. Evaluarea lor se va face in baza unui punctaj, a analizei unui plan de afaceri. Si chiar vom pune accent pe calitatea acestor planuri. Vom avea grija si pentru monitorizarea cheltuirii acestor fonduri”, a mai spus Florin Jianu.

Videoclipul unde poate fi vizualizata ceremonia de semnare poate fi vazut dand click AICI!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: bucharest start up cityfinantare afaceribani bucuresti afaceriafaceri bucurestifirea start up city

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.6 din 5 - 25 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]