Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Franciza 5 to go: taxe si conditii

de Bianca Tila 18 Apr. 2023 6301
Franciza 5 to go: taxe si conditii
4.25 din 64 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cafeneaua 5 to go a devenit repede apreciata si iubita. Aceasta afacere romaneasca a cucerit prin pret si produse de calitate. In prezent, majoritatea oraselor din tara se bucura de gustul cafelei de la 5 to go.

In cazul in care vrei o viata de antreprenor in care sa te bucuri zilnic de mirosul cafelei proaspat macinate, iti propunem sa deschizi un  magazin 5 to go in franciza.
 
5 to go este cel mai mare lant de cafenele din Romania. Prima cafenea a acestui brand romanesc a debutat in luna ianuarie a anului 2015 si s-a impus rapid pe piata.
 

De ce sa alegi o franciza 5 to go?

 
An de an, aceasta afacere a inregistrat cresteri, iar numarul de accesari a afisat cresteri in mod impresionant. Brandul este un sustinator al tinerilor care aleg drumul antreprenoriatului. Tinerii au ajutat ca acest brand sa infloreasca, cei mai multi francizati fiind tineri sau absolventi de studii superioare.
 
Afacerea ofera mai mult decat un contract, ofera posibilitatea reinterpretarii. In cazul acestei operatiuni, francizatul trebuie sa respecte cu strictete modul brandului de afisare, insa 5 to go da ocazia tinerilor de a gazdui in fiecare cafenea o alta imagine. 
 
De asemenea, un alt motiv ce sta la baza deciziei este faptul ca brandul iti va fi alaturi la orice pas, ajutandu-te sa te dezvolti atat personal, cat si profesional.
 

Cat costa sa deschizi un magazin 5 to go in franciza?

 
In ceea ce priveste sistemul de franciza, acesta satisface cerintele pana in cele mai mici detalii. Afacerea detie un departament intern care se ocupa cu dezvoltarea si perfectionarea sistemului. 
 
Astfel, investitia totala necesara deschiderii unui magazin 5 to go in franciza este cuprinsa intre 15.000 - 20.000 euro, incluzand si taxa de franciza.
 

Taxe si conditii

 
In deschiderea unui magazin 5 to go in franciza trebuie sa ai in vedere urmatoarele taxe:
 
- taxa de franciza - 4.500 euro
 
- taxe de redeventa - 4% din C.A. (taxa lunara)
 
- taxe de marketing - 1,5% din C.A.
 
Ultimele doua taxe se vor aplica la cifra de afaceri.
 
In ceea ce priveste conditiile de eligibilitate, antreprenorul trebuie sa stie ca:
 
- suprafata necesara pentru un magazin 5 to go este de 10 - 50 mp
 
- durata contractului de franciza este de 5 ani
 
- locatiile vizate sunt orasele din tara cu peste 20.000 de locuitori
 
Pe parcursul contractului, echipa de vanzare va asigura francizatului pregatire inainte de deschidere si suport dupa demararea afacerii.
 
De asemenea, brandul asigura training-uri specializate si suport permanent pe toata aria de business (24/7). In acest timp, francizatul va invata cum sa aplice strategia si planul de business al brandului. Viata de antreprenor va parea mai simpla dupa parcurgerea sistemelor eficiente de promovare pentru atragerea si fidelizarea pietei ale 5 to go.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: 5 to gofranciza 5 to gocat costa o franciza 5 to gotaxe si conditii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 5 - 64 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]