Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri in 2013 - Magazin cu materiale si instrumente pentru hobby-uri!

de Ilinca Dobrescu 04 Apr. 2013 3891
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Hobby-urile inca ne mai ocupa o buna parte din timpul liber, fie ca discutam despre numismatica, filatelie, colectionarea de obiecte de razboi, pictura pe sticla, margelit, modelarea lutului si nu numai. Exista o sumedenie de hobby-uri care ne tin ocupati si care ne relaxeaza, ne destreseaza, ne rup de realitatea plina de griji si tensiune.

Si este si natural sa investim in hobby-urile noastre, chiar daca nu toti suntem interesati sa le transformam in afaceri aducatoare de profit. Exista numeroase persoane care sunt si mai dispuse sa investeasca in hobby-urile lor, tocmai pentru ca acestea le pot returna profit.

Oricare ar fi perspectiva, hobby-urile sunt perfect justificate chiar si pe timp de criza. Si din astfel de nevoi si dorinte, se nasc si adevaratele oportunitati de afaceri.

Una dintre acestea este si magazinul cu materiale, instrumente si echipament pentru detinatorii de hobby-uri. Putem alege sa ne specializam pe un anumit hobby (nisare strategica in functie de cerinte si posibilitati, oportunitati de dezvoltare si situatie competitionala) sau pe o arie mai larga.

In cazul unei astfel de afaceri, avem doua optiuni esentiale: online sau offline+online. Cu alte cuvinte, putem alege sa detinem o locatia offline si website profesional sau doar un website dotat cu platforma de comert online, platforma prin intermediul careia ne vom comercializa produsele.

Oricare va fi decizia, recomandabil este sa detinem un depozit pentru mentinerea unui stoc activ de produse gata sa fie livrate. De asemenea, esential este sa detinem contract de colaborare cu o agentie de curierat, un plan de afaceri bine pus la punct si marketeri care sa se asigure de nivelul inalt de vizibilitate a afacerii noastre in mediul online si in mediul offline.

De asemenea, esential pentru bunul mers al afacerii este sa detinem contracte de colaborare cu furnizori seriosi de materie prima. Alcatuiti o lista completa de potentiali furnizori si selectati contactele ideale abia dupa mai multe sesiuni de negociere si atragere de oferte avantajoase.

Investitiile nu sunt mici, oricare ar fi maniera in care ne vom lansa afacerea si aici nu discutam doar despre partea financiara, ci si despre resursele de timp si energie pe care le vom infuziona pentru transformarea unei simple idei de afacere in afacere profitabila.

Mult succes si afaceri profitabile!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: magazin hobbyafaceriidei de afaceriidee de afacereidei afaceriafaceri 2013afaceri hobby

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Registru National de Franciza pentru monitorizarea afacerilor

de Florin Amariei
25 Oct 2018
Romania va implementa un Registru National de Franciza pentru monitorizarea afacerilor. Guvernul Romaniei a adoptat un proiect de lege prin care...

Afaceri in franciza - Armand, o cofetarie cu peste 1300 de produse savuroase

de Idei de afaceri
28 Apr 2016
Cofetaria Armand s-a lansat in urma cu sase ani, se bucura de un real succes si detine in prezent 3 locatii. In plus, vanzarea se face si cu ajutorul...

3 afaceri cu francize ieftine si profitabile

de Marinache Paula
22 Ian 2016
Know-how-ul este un aspect vital pentru pornirea unei noi afaceri. Daca il detii, succesul afacerii e ca si garantat. Ramane doar sa-ti dovedesti...

Franciza Mortimer English Club - engleza pentru afaceri si nu numai

de Idei de afaceri
27 Nov 2015
"Angajatii nostri stiu engleza, dar nu o pot vorbi!" Aceasta ar putea fi replica multor directori de companii nationale si internationale. De fapt,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]