Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

15 afaceri pe care le poti incepe chiar de maine

de Bianca Tila 01 Apr. 2024 437
15 afaceri pe care le poti incepe chiar de maine
4.83 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Poate ca v-ati saturat de job-ul actual sau poate vreti sa incercati ceva nou. In prezent, tinerii aleg sa-si incerce norocul si notiunile adunate pentru a pune bazele unui business. Astazi, noi va incurajam sa testati mediul afacerilor cu 15 idei pe care le puteti face chiar de maine.

In topul afacerilor de succes care pot fi facute chiar de maine se afla cele online. Cu toate acestea, sunt persoane care vor mai multa liniste, iar social media nu este un mediu atat de calm. 
 
Am adunat mai jos cateva idei de afaceri potrivite pentru orice stil de viata. Daca esti mai activ si vrei provocari, probabil ti se va potrivi un business online. Daca esti calm si vrei sa te refugiezi in mediul rural, poti opta pentru o afacere de familie, la tara.
 

Social media marketing

 
Social media marketing este un instrument esential de comunicare pentru intreprinderi si organizatii. Daca te hotarasti sa te indrepti catre aceasta afacere este bine de stiut ca ai nevoie de cateva cursuri.
 
Desigur, aceasta afacere o poti incepe chiar de maine daca ai studii in acest sens. Rolul tau va fi sa creezi pagini de Facebook corporative si conturi de Twitter, Instagram si Pinterest sau alte conturi pe retelele sociale majore. 
 
Strabileste-ti strategiile si mergi cu capul inainte. Exista diverse platforme pe care poti sa-ti prezinti serviciile. Tot acolo vei gasi clienti si firme cu care poti colabora.

Daca si tu vrei sa iti deschizi o afacere, gasesti in ghidurile noastre informatii complete pentru un start in afaceri plin de succes...click AICI pentru detalii si comenzi<<

Creator de logo-uri

 
Pentru aceasta afacere nu-ti trebuie neaparat cursuri de desen sau studii, putina creativitate este suficient. Incearca sa gandesti alte logo-uri pentru brand-urile cunscute si formeaza un portofoliu. Daca imaginatia ta este plina de idei, firmele care vor sa o rebranduire sau firmele la inceput de drum vor incepe sa te contacteze.

 

Firma IT

 
Suntem in 2023, totul se intampla online, pe dispozitivele avansate. Toate firmele au nevoie de un om din zona IT, dar si freelancerii. Domeniul IT are la dispozitie o suprafata mare de activitate.
 
Ce-ti place cel mai mult de aici? Prezinta totul intr-un portofoliu si cauta clienti, daca vei avea o fisa de preturi accesibile, multi se vor inghesui spre afacerea ta.
 

Afacere jucarii din lemn

 
Jucariile din lemn pentru copii sunt unele dintre cele mai rezistente si aspectuoase. Multi parinti s-au saturat de clasicele jucarii colorate din plastic si vor sa adopte o metoda sustenabila pentru cei mici.
 
Jucariile simple, precum figurinele ce intruchipeaza animale sau persoanaje din povesti vor atrage atentia copiilor. De asemenea, lemnul este rezistent in timp, ceea ce inseamna ca jucaria va bucura ochii copilului si atunci cand va deveni adut.

 

Dezvoltator web

 
In prezent, orice firma sau persoana are nevoie de un site daca presteaza anumite servicii. Aici intervii tu, cu serviciile tale de dezvoltator si designer web. Poti crea diverse pagini web din toate domeniile folosindu-ti imaginatia. 
 
De asemenea, multi vor vrea de la tine si mentenanta in ceea ce priveste starea site-ului. Astfel, aceasta afacere prezinta si optiuni de extindere.

Daca si tu vrei sa iti deschizi o afacere, gasesti in ghidurile noastre informatii complete pentru un start in afaceri plin de succes...click AICI pentru detalii si comenzi<<

Consultanta

 
Avand in vedere ca vrei sa incepi o afacere, banuiesc ca ai ceva studii sau cunosti foarte bine un lucru. Nu te demoraliza repede, chiar ai capacitatea de a oferi consultanta intr-un domeniu pe care il cunosti. Incearca sa te analizezi, sa vezi in ce domeniu excelezi si apoi, daca ai nevoie, aprofundeaza. Fa cateva cursuri.
 
Mai exista posibilitatea in care te-ai plictisit de job-ul tau, este o rutina ce se desfasoara deja de cativa ani. In acest caz, foloseste-ti experienta in a da consultanta in domeniul in care ai lucrat. Iti garantez, va fi mult mai distractiv si mai incitant comparativ cu fostul job din fata laptopului.
 

Second hand online

 
In ultimii ani, oamenii au prezentat un interes mare asupra produselor second hand. Fie ca vorbim de haine, mobila sau carti, lumea a devenit curioasa. Se intreaba peste ce poate da intr-o tura random printr-un anticariat de carti sau printr-un second hand de haine. 
 
Multi au gasit piese de designer pentru care au platit sub 10 lei. Astfel de obiecte revandute sunt sustenabile. Multe persoane vor sa incerce aceasta experienta, insa poate nu au rabdare sau timp.
 
Aici poti intervii tu cu un second hand online sau cu un anticariat online. Te poti orienta catre un magazin online specializat in lucruri second hand, in care sa le oferi clientilor detalii despre produse.

Ideea ta de afacere poate lua nastere chiar azi. Profita acum de strategiile optime afacerii tale online...click AICI pentru detalii si comenzi<<
 

Autor de carti - lucrari persoanlizate pentru copii

 
Audiobook-urile au devenit tot mai populare, avand in vedere ca poti sa-ti faci activitatea de birou sau curatenia prin casa ascultand o carte. Aceasta afacere are avantaje diverse, precum faptul ca puteti scrie prorpiile carti pentru copii sau puteti citi cartile scrise de altii si sa faceti audiobook-uri. 
 
Un plan de afaceri inventiv este sa personalizati povestile. Puteti avea 5 proiecte de carti in care schimbati anumite evenimente in functie de comanda. Poate in prototip personajul principal este un baiat care are un caine, in comanda lucrul acesta se poate modifica intr-o fetita cu un papagal.
 
Puteti jongla foarte usor cu ideile in aceasta afacere.
 

Youtuber

 
Ce faceti in acest moment? Cu ce va ocupati in timpul saptamanii? Poate sunteti antrenor de sport sau un impatimit al salii de fitness, folositi-va de acest aspect.
 
Puteti sa va faceti un cont de Youtube in care prezentati un program de sport, miscarile corecte, puteti face timp de o ora sport in fata camerei si dupa postati. Exercitiile in casa sunt pe placul oamenilor ocupati care nu vor sa se mai deplaseze prin trafic. 
 
Aceasta idee puteti s-o extindeti printr-un site dedicat sau crearea produselor voastre. Incercati sa va faceti o comunitate, aceasta etapa va reprezenta saltul afacerii.

 

Servicii de editare video

 
Serviciile de editare video sunt la mare cautare, avand in vedere ca scurtele videoclipuri atrag cea mai mare atentie. Fiti creativi, filmati propriile voastre reclame si postati-le pe conturile de social media. 
 
Cu cat strangeti mai multe vizualizari, potentialii clienti va pot contacta. Nu e necesar sa va concentrati doar pe promovare video, puteti incerca scurte video-uri care au in spate o poveste.
 
Exersati si nu va temeti sa va aratati munca in online. De cele mai multe ori, Internetul s-a dovedit ca fiind piesa lipsa din succes.

Secretele promovarii online iti sunt dezvaluite. Descopera cum sa te promovezi eficient...click AICI pentru detalii si comenzi<<
 

Servicii ingrijire copii - babysitter

 
Multe mame doresc sa se intoarca la job sau sa-si deschida o afacere. Pentru aceste lucruri, timpul cu cel mic este limitat. Parintii care decid sa apeleze la servicii de babysitter vor o persoana prietenoasa si de incredere. Daca esti parinte si vrei sa-ti dedici timpul copiilor, vei avea un plus in fata acestora. 
 

Produse naturale 

 
Cred ca ai vazut in mediul online ca in trend se afla produsele naturale. Nu este doar un moft de moment, cat este si o realitate. Oamenii doresc sa stie exact ce contine acel borcanas de pe noptiera.
 
Un produs simplu, precum o crema de fata sau un sapun cu ingrediente 100% naturale poate cuceri lumea. Acest business nu necesita o investitie majora si poate fi inceput chiar de maine.

Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere. Obtii venituri de 1.000 de lei pentru doar 2 ore de munca...click AICI pentru detalii si comenzi<<
 

Creatie si confectie - haine de copii

 
Hainele din in sau bumbac cuceresc parintii. Copii au nevoie de haine lejere si comode in care pot sa se joace. Cu cat deveniti mai inventivi, mai creativi, modelele create vor aduce profit garantat.
 
Incercati sa va axati pe materiale naturale, fine si de calitate. Un brand romanesc specializat in haine de copii va impresiona parintii si va atrage sustinerea romanilor de pretutindeni.
 
Nu uitati de broderii si imprimeuri, incercati culori neutre, fara prea multe accesorii.

 

Cultivarea diverselor fructe, legume, plante

 
Atunci cand vorbim de agricultura, domeniul este amplu. Nu trebuie sa va descurajati, trebuie sa vedeti oportunitatile, aveti orice informatie la un click distanta, iar comercializarea acestora se poate intampla si online.
 
In topul afacerilor ce tin de cultivarea plantelor se regasesc goji, merisoare, aronia, lavanda, planta cu 5 arome, sofran, castravete amar. Toate acestea sunt afaceri rentabile in tara noastra, care se pot extinde si in pietele externe.
 
Goji, merisoarele si aronia sunt cunoscute si ca cele trei fructe miraculoase, fiind o varianta naturala de medicament. Toate detin diferite beneficii corpului uman, dar si beneficii financiare avand in vedere ca sunt la mare cautare atat in tara, cat si la export. Investitia este modica si depinde de marimea suprafetei pe care vrei sa o cultivi.

Trei fructe miraculoase care te pot imbogati. Doar un singur kilogram din oricare aceste fructe se vinde cu peste 70 de lei...vezi AICI<<
 
Lavanda este una dintre cele mai rentabile culturi si nu este intamplator de ce aceasta este denumita aurul mov. Lavanda are o profitabilitate extraordinara, putand fi valorificata in mai multge directii: sub forma de plante uscate - pentru ceaiuri, cosmetice, detergenti, sub forma de pungute aromatizate, buchetele/marturii pentru nunti sau decoratiuni diverse, sub forma de ulei esetial sau apa florala, sub forma de plante verzi.

 
Planta cu 5 arome - schisandra este o planta medicinala care poate aduce viitorului anterprenor 100.000 de euro la hectar. Aceasta planta combate insomnia, elimina problemele de vedere si auz, amelioreaza simptomele menopauzei si normalizeaza glicemia si tensiunea.
 
Atunci cand vorbim de afaceri cu sofran, vorbim de un pret de vanzare pe pietele europene ce varianta intre 8.000 si 13.000 de euro/kilogram. Sofranul furizeraza cel mai scump condiment din lume, mai scump decat caviarul, carnea de vita Kobe sau otetul balsamic.
 
 

Cresterea prepelitelor japoneze

 
Fiecare prepelita produce de-a lungul perioadei ei de fertilitate (de cca 10 luni) in jur de 300 de oua, pe care le puteti vinde cu 0,3 bucata. Asadar, 90 de lei incasari din care, dupa ce scadeti toate cheltuielile cu incubarea, hrana, apa, energia electrica, ambalarea etc., va ramane un profit curat de cca 60 de lei. 
 
Asadar, fiecare prepelita va aduce un profit net de 60 de lei anual. Si-acum ganditi-va ce inseamna sa aveti cateva mii de prepelite care, repetam, ocupa un spatiu (in baterii) de doar cativa metri patrati.

Daca si tu vrei sa iti deschizi o afacere, gasesti in ghidurile noastre informatii complete pentru un start in afaceri plin de succes...click AICI pentru detalii si comenzi<<
 
O investitie totala de 250 - 300 lei ajunge pentru demararea acestei afaceri la tara. Avand in vedere ca nu foarte multi cresc acest tip pasari la tara, veti putea atrage si clienti din aproprierea fermei, fara a fi nevoie sa va bazati mereu pe clientii de la oras.
 
Afacerile pot evolua in functie de caracterul tau ca antreprenor. Nu ezita niciodata sa incerci. Aprofundeaza-ti notiunile si ezita sa ramai la acelasi nivel o perioada mai lunga de timp.
 
Daca o afacere nu merge, nu inseamna ca nu esti bun, ci doar ca ti-a scapat ceva din vedere. 
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: idei de afaceriafaceri de maine

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.83 din 5 - 6 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri in domeniul fashion

de Bianca Tila
06 Mar 2024
In trecut, lumea modei nu percepea prea multe locuri de munca sau idei de afaceri. Astazi, domeniul fashion are nevoie de mult mai multi oameni...

Afaceri cu 10.000 euro. 50+ idei de afaceri pe care le poti incepe cu 10.000 de euro sau chiar mai putin

de Bianca Tila
21 Feb 2024
De-a lungul timpului v-am povestit cum va puteti incepe viata antreprenoriala cu afaceri mici de la zero, cu investitii reduse sau cu diverse idei de...

Idei de afaceri online pe care le poti incepe chiar de maine

de Bianca Tila
20 Dec 2023
In era digitala, vanzarea de produse si servicii online prezinta o gama larga de optiuni de pornire. Cheia unei afaceri online este sa va potriviti...

Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere

de Bianca Tila
12 Feb 2024
Afacerile handmade aduc in fata potentialilor clienti unicitate si valoare. Aceasta nisa este in continua crestere, avand in vedere ideile noi si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]