Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

16 oportunitati de afaceri in Romania

de Florin Amariei 12 Iun. 2018 3538
4.79 din 14 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vrei sa-ti pornesti propria afacere in Romania, dar nu stii exact de unde sau cum sa incepi? Ideideafaceri vine in ajutorul tau!

Stimate viitor antreprenor,
 
Daca:
• esti tentat sa demarezi o afacere rentabila in Romania…
• vrei sa fii corect informat asupra unor afaceri profitabile
• vrei sa faci un cadou potrivit unui prieten pasionat de afaceri…
 
Acum e momentul sa profiti de oferta noastra! Iti prezentam mai jos 16 oportunitati de afaceri care s-au bucurat de un succes absolut remarcabil in Romania. Este vorba despre afaceri usor de demarat, care necesita investitii relativ reduse si care – cel mai important – se inscriu perfect in cerintele pietei si, in consecinta, se bucura de o clientela consistenta.

...Click AICI pentru a obtine viitoarea ta afacere!<<
 
Citeste in continuare, te rugam, prezentarile acestor 16 oportunitati de top. Si retine! Beneficiezi de:
1) Reduceri de pret de pana la 89%!
2) Transport gratuit la comenzi de peste 150 lei!
 
Comanda acum ideile de afaceri care iti surad!
 
1. Cresterea prepelitelor japoneze
Stiati ca o baterie cu 1.000 de prepelite, care ocupa doar 2 metri patrati, va aduce un profit net de 60.000 de lei pe an?
 
Este imposibil sa nu fi auzit deja de calitatile iesite din comun ale oului de prepelita. Acest aliment inglobeaza o cantitate impresionanta de vitamine si este recunoscut pentru efectele sale benefice.
 
2. Top 10 ele mai simple si profitabile afaceri in agricultura
Daca dispui de cateva sute de metri patrati de teren undeva in mediul rural, inseamna ca indeplinesti principala conditie pentru a desfasura o afacere foarte profitabila. 
 
Si asta deoarece terenul respectiv – care nu trebuie sa aiba nimic special – poate gazdui o activitate foarte profitabila, care iti este perfect accesibila si care poate deveni principala sursa de venit a familiei tale de acum incolo.
 
Iti prezentam 10 asemenea activitati agricole foarte profitabile, identificate de specialistii departamentului “Idei de AFACERI” – afaceri care se inscriu perfect in tendintele actuale si care, in consecinta, se bucura de o clientela consistenta.
 
3. Lavanda - profit de pana la 8000 de euro
Cele 5 mari avantaje ale cultivarii lavandei:
 
1. Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania;
2. Nu este pretentioasa – suporta foarte bine temperaturile scazute si seceta, iar bolile nu prea se lipesc de ea;
3. Butasii de lavanda rezista chiar si 15 ani, deci poti exploata aceasta cultura pe termen foarte lung;
4. Poti obtine chiar si 3 recolte intr-un an iar profitul este de minimum 8.000 de euro/an;
5. Productia o valorifici usor, in multe feluri: plante verzi, plante uscate, ulei esential, aranjamente si decoratiuni pentru diferite evenimente;

...Click AICI pentru a obtine viitoarea ta afacere!<<
 
4. Propriul meu plan de afaceri
Lucrarea include nu doar un posibil plan de afacere, ci o intreaga strategie de elaborare a planurilor specifice mai multor domenii de activitate:
 
- informatii exacte despre alcatuirea unui plan de afaceri complet
- aspecte legislative importante
- modele editabile de planuri specifice dedicate unei game variate de afaceri (agricole, online, offline, la domiciliu etc.)
- sugestii, recomandari, sfaturi, atentionari
- adrese utile ale organiztiilor care iti pot oferi ajutor in cadrul afacerii tale.
 
Adica, tot ce-ti trebuie pentru intocmirea corecta a celui mai eficient plan de afacere!
 
5. 3 culturi profitabile
Cine nu a aflat de efectele absolut miraculoase pentru sanatate ale merisorului? Dar de cele ale fructelor de Goji sau Aronia? Si daca nu ai aflat inca, iti spunem noi! Aceste fructe mici sunt cotate ca super-alimente, fiind unele dintre cele mai puternice antioxidante naturale din lume!
 
In schimb, pentru fructele de Goji si Aronia, functioneaza importul. Ele au patruns doar de cativa ani pe piata romaneasca si arbustii se cultiva numai sporadic de o mana de intreprinzatori care au mirosit potentialul de afaceri al acestor fructe magice.
 
6. Ciuperci Champignon
Daca v-ati gandit deja la cultivarea ciupercilor ca la o oportunitate de afaceri, dar nu ati stiut cum sa o puneti in practica, aflati absolut toate informatiile de pe acest CD. 
 
Activitatea este foarte simpla, investitia redusa, iar rezultatele va vor umple de satisfactii, asa cum arata exemplele celor care au incercat si au reusit!
 
7. Cultivarea legumelor in sistem ecologic
Puteti folosi acest moment pentru a demara o afacere extrem de profitabila si puternic sprijinita la nivelul UE: Afacere cu legume cultivate in sistem de agricultura ecologica!
 
Cultivand legume in sistem de agricultura ecologica, va adresati direct, nemijlocit nevoii de sanatate a oamenilor!!! Si aici intervine partea cea mai buna a acestei afaceri: de sanatate nu au nevoie doar o parte dintre oameni. De sanatate au nevoie si sunt preocupati direct absolut toti oamenii!
 
8. Propria ta plantatie de Paulownia
Ghidul iti arata de la A la Z ce inseamna aceasta afacere si te invata cum sa demarezi in siguranta propria ta plantatie cu arbori de Paulownia. Informatiile sunt 100% verificate, practice si aplicabile imediat!
 
Dat fiind gradul de noutate al acestui tip de cultura, informatiile tale privind plantatia de Paulownia trebuie sa fie cat mai ample si mai precise. 
 
In cuprinsul lucrarii gasesti date despre:
- Importanta si beneficiile culturii de Paulownia
- Cum se pot valorifica produsele rezultate si conexe culturii 
- Ce presupune pregatirea unei plantatii de Paulonia
- Cum sa-ti planifici eficient afacerea – Planul afacerii
 
9. Trucuri pentru livada de vis
Consumul regulat de fructe este esential pentru sanatatea dvs.!
 
Absolut toti medicii si nutritionistii recomanda fructele si, dupa cum probabil ati observat, orice cura de detoxifiere a organismului, orice regim alimentar, orice cura de slabire se bazeaza pe fructe.
 
Problema, insa, e ca fructele comercializate la ora actuala in supermarket-urile si pietele agroalimentare sunt in mare parte importate, fiind produse in tari straine, prin tehnologii “chimice”, axate pe cresterea volumului productiei.

...Click AICI pentru a obtine viitoarea ta afacere!<<
 
10. Ghid practic pentru realizarea felicitarilor de lux
Intreaga tehnica de lucru este prezentata amanuntit, pas cu pas, in lucrarea cu informatii complete Ghid practic pentru realizat felicitari de lux (detalii in finalul acestei scrisori).
 
Foarte pe scurt, retineti ca totul se reduce la a taia, indoi si lipii doua bucati de carton (felicitarea propriu-zisa si coperta ei), folosind un cutter, o rigla si un baton de lipici.
 
Din aceasta enumerare se observa ca dotarea necesara nu ridica absolut nici un fel de probleme, pentru ca toate ustensilele si materialele de care aveti nevoie le puteti cumpara din prima librarie care va iese in cale.
 
11. Magazin online
Te gandesti sa demarezi o afacere pe Internet? Secretele comertului online iti sunt, in sfarsit, dezvaluite!
 
Afla aici ce ai de facut, pas cu pas, pentru a demara si a dezvolta propria ta afacere online care sa iti aduca venituri lunare de zeci de mii de euro!
 
81% din cumparatorii de bunuri sau servicii (orice fel de bunuri sau servicii) isi cauta mai intai produsul dorit pe Internet!
 
Cu alte cuvinte, 81% din tranzactiile totale sunt influentate de Internet si acesta este motivul principal pentru care orice afacere (inclusiv a ta!) trebuie sa fie prezenta online, intr-un mod 100% convingator si 100% profesionist!
 
12. Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Ce informatii va ofera ghidul “Afacere la cheie cu flori in ghiveci”?
 
- Pasii de urmat pentru demararea afacerii
- Investitia necesara
- Plantele la ghiveci – particularitati
- Intretinere si protejare
- Piata de desfacere/valorificarea produselor
- Adrese utile: furnizori de seminte, ghivece, pamant, ingrasaminte, tratamente etc.
- Interviuri cu proprietarii de sere
 
Cererea de flori de pe piata romaneasca este intr-o continua crestere. Pe o suprafata de doar 100 mp puteti amenaja o sera de flori in ghiveci care sa va aduca venituri de cca 30.000 de euro pe an!

...Click AICI pentru a obtine viitoarea ta afacere!<<
 
13. Cultura de sofran
Sofranul furnizeaza cel mai scump condiment din lume! Si nu numai! Este si cel mai scump aliment, mai scump decat caviarul, carnea de vita Kobe sau otetul balsamic. Pretul sau de vanzare pe pietele europene variaza intre 8.000 si 13.000 euro/kilogram!
 
Este divinizat de catre sefii marilor resturante ale lumii, pentru aromele delicioase pe care le confera bucatelor (de la exoticele risotto-uri si pana la cele mai sofisticate deserturi). 
 
De ce este atat de rara acesta afacere in Romania? O intrebare legitima! Cauza este, evident, lipsa de informatie specifica.
 
14. Crearea si dezvoltarea de activitati neagricole in mediul rural
Crearea si dezvoltarea de activitati neagricole in mediul rural
Ce informatii practice va ofera ghidul “Crearea si dezvoltarea de activitati neagricole in mediul rural”?
 
-prezentarea detaliata a masurilor 6.2 (privind infiintarea de activitati non-agricole in mediul rural) si 6.4 (dezvoltarea de activitati non-agricole in mediul rural);
-criteriile de eligibilitate pentru fiecare submasura;
-prezentarea domeniilor de activitate pe care se poate lua finantare;
-exemple de afaceri de succes ce pot fi dezvoltate pe aceste submasuri;
-prezentarea detaliata a unor afaceri ce se pot dezvolta pe aceste masuri.
 
15. Cum sa-ti deschizi o shaormerie
Deschiderea unei shaormerii este azi una dintre cele mai profitabile afaceri, iar tu stii acest lucru. Piata este intr-o continua dezvoltare. O confirma statisticiile – peste 700.000 de shaorma consumate zilnic de catre romani, cifra aflata in crestere rapida. 
 
Formatul CD-ului Cum sa deschizi o shaormerie iti permite accesul la informatie rapid si facil, intr-un limbaj clar, pe intelesul tuturor, si ai la dispozitie:
- secrete privind sosurile cu care shaorma isi completeaza savoarea
- trucuri utile la pregatirea shaormei
- diverse retete pentru cele mai gustoase shaorma
- exemplul unui patron care a reusit perfect in aceasta afacere
- adrese de furnizori de materii prime sau utilaje
- modele de documente specifice domeniului - gata de completet si printat!
 
16. Covrigaria - afacerea cu profit imediat
Deschideti, asadar, o covrigarie si castigati NET cateva mii de euro pe luna!
 
Perspectivele unei afaceri cu covrigi sunt luminoase. Covrigii sunt bine ancorati in constiinta romanilor si pot aduce incasari de exceptie celui care ii produce, cu conditia sa fie indeplinite cateva conditii relativ nepretentioase: 
 
1. Covrigii sa fie realizati sub ochii clientilor, intr-un cuptor amplasat la vedere; 
2. Sa aiba un gust bun (nu e necesar ca gustul sa fie extraordinar, deoarece placerea consumului vine in mare parte de la faptul ca ei sunt foarte proaspeti, calzi chiar); 
3. Covrigaria sa fie amplasata intr-un loc cu un oarecare vad. 
 
O covrigarie nu o sa dispara niciodata, pentru ca oricine isi poate permite unul sau doi covrigi care sa-i tina de foame dimineata sau in cursul zilei.

...Click AICI pentru a obtine viitoarea ta afacere!<<


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: afaceriidei de afaceri16 idei de afaceriafaceri in romaniaafaceri ieftineafaceri in agricultura

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.79 din 5 - 14 voturi.

Articole conexe

Plan de afaceri pentru o berarie. Cum poti impresiona investitorii

de Bianca Tila
08 Mar 2024
Nebunia berii artizanala era in plina desfasurare in 2010, iar pasionatii de bere se inghesuiau la berariile locale pentru a le degusta. In Romania,...

Idei de afaceri in domeniul fashion

de Bianca Tila
06 Mar 2024
In trecut, lumea modei nu percepea prea multe locuri de munca sau idei de afaceri. Astazi, domeniul fashion are nevoie de mult mai multi oameni...

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

Afaceri cu 10.000 euro. 50+ idei de afaceri pe care le poti incepe cu 10.000 de euro sau chiar mai putin

de Bianca Tila
21 Feb 2024
De-a lungul timpului v-am povestit cum va puteti incepe viata antreprenoriala cu afaceri mici de la zero, cu investitii reduse sau cu diverse idei de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]