Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 idei de afaceri care pot fi pornite fara bani

de Florin Amariei 23 Apr. 2019 4911
3.8 din 25 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Exista multi oameni care vor sa porneasca o afacere, dar simt ca banii pot fi o bariera prea mare. Daca vrei sa dai frau liber spiritului tau antreprenorial, atunci iti propunem aceste 5 idei de afaceri care pot fi pornite fara bani, fara investitii masive.

Poti sa te lansezi in afaceri cu foarte putini bani sau chiar si fara, daca iti doresti acest lucru. Iata ce idei avem pentru tine.
 
1. Creator de continut
Din ce in ce mai multe afaceri isi creeaza o imagine ampla in mediul online. Asta inseamna ca au nevoie de descrieri de produs sau de un blog prin intermediul caruia sa-si evidentieze munca. Poti sa iti oferi serviciile tale prin intermediul unui PFA si sa ajuti diverse companii sa aduca acel continut de care au nevoie mai in fata. 
 
Simplul fapt care te avantajeaza aici este legat de faptul ca poti sa fii platit din prima pentru o activitate pe care stii sa o faci. Investitie 0! Trebuie doar tu sa fii cel mai bun!
 
2. Specialist social media
Prezenta pe retelele sociale este importanta pentru aproape toate afacerile, asadar au nevoie de un om care cunoaste toate cotloanele acestui mediu pentru a fi parte din viata clientilor si, de ce nu, sa castige noi clienti. 
 
Investitia in aceasta afacere e practic 0, intrucat ai nevoie de maxim un notebook si conexiune la internet. In rest, cunostintele tale vor fi cele care vor aduce venitul.
 
3. Bucatar personal
Timpul e limitat. Unele persoane aleg sa munceasca pentru a-si indeplini idealurile financiare mai mult de 8 ore in fiecare zi. Asta inseamna ca se pierde timpul necesar pentru a gati mancare sanatoasa si gustoasa. Daca stii sa adaugi magie-n bucatarie, atunci poti sa realizezi mancaruri gustoase contra-cost pentru un anumit timp.
 
Daca lumea te va aprecia, atunci vei avea din ce in ce mai multe oferte si, implicit, vei castiga mai multi bani.
 
4. Dezvoltare de aplicatii iOS/Android
Unele afaceri isi creeaza aplicatii, iar altii dezvolta intregi afaceri de la aplicatii mobile. Depinde doar de tine ce vei alege sa faci. Este, insa, un domeniu din care poti face suficienti bani pentru a avea un venit lunar foarte bun.
 
5. Suport IT
In ciuda evolutiei tehnologiei si a IoT, inca mai sunt persoane care au nevoie de ajutor cu operatiuni de baza privind PC-ul. Foloseste-te de putina promovare si stabileste-ti o noua modalitate de dezvoltare antreprenoriala.
 
Nu uita ca va trebui sa ai un plan de afaceri bun pus la punct pentru a avea succes.
 
Succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: 5 idei de afacerifara bani

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.8 din 5 - 25 voturi.

Articole conexe

Cele mai profitabile 5 idei de afaceri in 2021

de Florin Amariei
19 Mai 2021
Economia da semne de revenire, restrictiile sunt inlaturate treptat si lumea pare a fi gata pentru a calatori si, mai important, gata pentru a...

5 idei de afaceri pe care le poti porni usor dupa pandemie

de Florin Amariei
27 Mai 2021
Nu pot exista perioade bune fara intervale proaste, asadar ne-am gandit la ce poti face dupa ce pandemia isi gaseste sfarsitul. Iata, asadar, 5 idei...

5 idei de afaceri profitabile in 2020

de Florin Amariei
07 Aug 2020
Da, inca mai poti porni ceva care sa-ti aduca bani in acest an. Iata 5 idei de afaceri profitabile in 2020. Sa pornesti de la zero o intreaga...

5 idei de afaceri care au prosperat in pandemie

de Florin Amariei
30 Iun 2020
Raspandirea coronavirusului SARS-CoV-2 a pus putin lumea pe pauza si a adus noi provocari la care nu ne gandeam pana acum. Asa cum se intampla mai...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]