Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 idei de afaceri pentru care n-ai nevoie de parteneri

de Florin Amariei 26 Mar. 2020 8121
4.34 din 28 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vrei sa iti pornesti singur o afacere si tu sa primesti toate beneficii, dar si toate sarcinile? Ei bine, avem pregatite 6 propuneri pentru tine.

Poti fi nu doar propriul tau sef, ci si unicul tau coleg! Pentru oamenii care isi doresc astfel de lucruri am analizat posibilitatile si am gasit 6 idei de afacere pentru care n-ai nevoie de parteneri!
 
1. Chatbots
Desi la inceput multi au crezut ca e doar o chestiune temporara si nu va prinde niciodata, retelele sociale au impins automatizarea unor raspunsuri tot mai in fata listei cu prioritati. Asadar, din ce in ce mai multe firme cauta sa automatizeze cele mai dese raspunsuri la intrebari adresate de clienti. Ofera-le tu acest serviciu si ajuta-i sa isi dezvolte propria lor afacere, in timp ce ii taxezi pentru fiecare ora muncita.
 
Poti incepe cu programarea unui chatbot pentru o pagina de Facebook. Vei observa ca nu este foarte greu. Ce conteaza, insa, este sa ai cunostinte suficiente de programare pentru a-ti putea diversifica serviciile si sa realizezi chiar chatbots care sa para a fi aproape oameni. Totul tine de vointa ta de a munci si de a avansa in acest domeniu, intrucat banii sunt din belsug pentru astfel de proiecte.
 
2. Consultant fundraising
Ai avut un job in PR sau presa pana acum si te gandesti sa te lansezi pe cont propriu? Ofera-ti serviciile si pune-ti cunostintele acumulate pana acum la treaba. Poti conecta oameni care nu se stiu contracost pentru a-i ajuta sa obtina ceea ce isi doresc unii de la altii, dar n-au idee cum sa se gaseasca.
 
Nu uita ca legislatia din Romania permite trimiterea unor fonduri catre anumite cauze sau investitii! 
 
3. Blog educational
Ai un copil sau ai fost tu un tanar curios si insetat de informatii? Ei bine, e momentul sa pui pe tapet tot ce ai invatat pana acum: creeaza un blog educational! Parintii sunt interesati sa afle noutatile in acest domeniu, iar unii dintre ei sunt dispusi chiar sa si plateasca pentru a le oferi celor mici cat mai multe sanse de a promova mult mai usor la scoala sau, cine stie, chiar sa faca performanta in sistemul preuniversitar romanesc.
 
Poti analiza, mai intai, ce fac altii in acest domeniu. Dupa aceea, poti tu schimba sau nisa anumite aspecte pe care altii le-au aratat. Loc este!
 
4. Ridesharing
Desi meseria de sofer este putin stigmatizata in Romania, ai fi surprins cati bani fac partenerii companiilor de ridesharing in doar 4-5 ore de munca/zi. 
 
5. Reprofesionalizarea somerilor
Ajuta oamenii! Ofera-le celor care au ramas fara loc de munca un loc in care pot sa deprinda abilitati noi pe care sa le puna in practica pentru a intra din nou pe piata muncii. Poti face asta prin fonduri europene sau printr-o schema de rambursare dupa angajarea clientului care a apelat la serviciile tale. Oricum ar fi, aceasta idee de afacere ajuta mai multi oameni si te face si pe tine antreprenor de succes!
 
6. Calatorii educationale
Cei care sunt trecuti de 30 de ani si care si-au incheiat studiile sunt insetati de noi descoperiri. Ofera-le sansa de a calatori si de a se relaxa prin invatare. Nu doar ca ii va ajuta sa creasca mai mult, dar s-ar putea chiar sa iti fie recunoscatori pentru ca i-ai ajutat sa promoveze la munca!
 
Succes si nu uita ca inainte de orice trebuie sa iti pui la punct un plan de afaceri!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceriparteneriromania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.34 din 5 - 28 voturi.

Articole conexe

Franciza. Ce inseamna, cum functioneaza si exemple de francize in Romania

de Bianca Tila
12 Mar 2024
Franciza este un model popular pentru afacerile in ascensiune. Daca afacerea ta vrea sa se extinda sau este foarte cautata de clienti din alte orase...

Idei de afaceri in domeniul fashion

de Bianca Tila
06 Mar 2024
In trecut, lumea modei nu percepea prea multe locuri de munca sau idei de afaceri. Astazi, domeniul fashion are nevoie de mult mai multi oameni...

IKEA reduce preturile in Romania

de Bianca Tila
08 Feb 2024
IKEA Romania va reduce preturile pentru 4.794 de produse pe parcursul anului fiscal 2024. Unora dintre cele mai accesibile articole din prezent li se...

Preturile productiei industriale au scazut mai putin in Romania comparativ cu UE

de Bianca Tila
05 Feb 2024
Preturile produselor au afisat in luna decembrie 2023, fata de luna noiembrie 2023, o scadere de 0,9% in Uniunea Europeana si un declin de 0,8% in...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]