Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 idei de a face bani cu investitii minime

de Bianca Tila 08 Mar. 2024 327
10 idei de a face bani cu investitii minime
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Investitiile mari nu aduc mereu succesul in afaceri. Incercati sa urcati incet, dar sigur, cu idei mici care va vor aduce profit. De aici puteti investi in afaceri mari care necesita o investitie considerabila.

Businessurile sunt provocatoare si intense, insa trebuie alese in functie de marimea investitiei. In cazul in care sunteti la inceput de drum, puteti opta pentru idei cu investitii minime.
 
Folositi-va talentul, notiunile invatate pana la acest moment si determinarea pentru a dezvolta o afacere. Desigur, utilizati si suma pe care o aveti in promovarea afacerii.
 

10 idei de a face bani cu investitii minime

 

Magazin online

 
Aceasta afacere este usor de relizat cu investitii minime. Aici va puteti folosi talentul, ce stiti sa faceti?
 
Daca aveti cursuri de desen la activ, nu ezitati in a va arata talentul. Puteti vinde caricaturi, portrete, benzi desente. Desigur, aici aveti libertate, puteti alege orice produs va trece prin minte. Important este sa aveti un site bine pus la punct, care sa raspunda repede comenzilor facute de client.

Ideea ta de afacere poate lua nastere chiar azi. Profita acum de strategiile optime afacerii tale online...click AICI pentru detalii si comenzi<<


 

Felicitari de lux

 
Aceasta afacere poate sa-ti aduca 1.000 de euro net/luna. In plus, efortul pentru aceasta idee este unul mic, punand la bataie o investitie de 5 lei per felicitare, chiar mai putin!
 
Rata profitului este posibila avand in vedere tehnicile folosite de realizare. Aceasta piata merita exploatata. 
 
Au fost create mii de modele, au aparut specialisti ai domeniului, s-au organizat expozitii internationale si, bineinteles, s-au castigat bani. Pentru ca, asa cum e si normal, atunci cand exista un produs dupa care clientii se dau in vant, inseamna ca e rost de o afacere super-profitabila.

Afacerea cu felicitari de lux iti poate genera un profit de minimum 1.000 euro/luna. Investitia acestei afaceri este practic nesemnificativa...vezi AICI<<



Produse handmade 

 
Produsele handmade raman la mare cautare. Fiecare produs este diferit, ceea ce straneste curiozitatea si dorinta clientului de a avea un astfel de item. Aceasta poate fi demarata cu investitii minime, puteti opta pentru haine, lumanari, jucarii pentru copii din lemn, etc. Ideile sunt nesfarsite, iar talentul vostru este nepretuit. 
 
Nu ezitati sa profitati de ceea ce aveti la indemana. Folositi-va imaginatia in orice produs handmade, iar rezultatele nu vor intarzia. 

Multe afaceri online pot fi demarate cu doar 100 de euro. Afla care sunt cele mai accesibile afaceri la momentul actual...vezi AICI<<

Vanzari pe Amazon

 
In prezent, 90% din viata noastra se intampla online: cumparaturi, rezervari, comunicare, vizionare de filme, auditii muzicale. Comoditatea si lipsa de timp sunt aliatii tai in dezvoltarea acestei afaceri cu investitii minime. 
 
Amazon iti pune la dispozitie toate serviciile necesare comercializarii unui produs, precum receptia, livrarea, depozitarea, customer support, afisarea pe site si biocratia. 
 
Cu ajutorul platformei poti vinde orice oricui, iar vizibilitatea pe care ti-o ofera este intr-o continua crestere.

Invata cum sa-ti dezvolti afacerea raid si eficient. Astfel de idei pot genera un profit de 3.000 de dolari pe luna...click AICI pentru detalii si comenzi<<

Copywriting

 
Aceasta idee de afacere este ideala pentru persoanele cu experienta in domeniu, dar si celor incepatori carora le place sa delecteze lumea cu un text delicios. 
 
Fiecare reclama are nevoie de un text, fiecare imagine are nevoie de o legenda, iar fiecare persoana are nevoie de o poveste. Deci? Toti vor avea nevoie de tine, poti sa-ti oferi serviciile unor companii, dar si unor persoane fizice care au nevoie de un text catchy.

Secretele promovarii online iti sunt dezvaluite. Descopera cum sa te promovezi eficient...click AICI pentru detalii si comenzi<<



Sapun natural

 
Produsele naturale sunt la mare cautare, iar persoanele care dedica o atetie mare produselor pe care le folosesc, cu siguranta vor fi atrasi.
 
Sa produci un sapun de maini din ingrediente 100% naturale, parfumat, aspectuos, neted va fi un adevarat rasfat pentru pielea clientilor. Cu o promovare potrivita aceasta afacere va genera profit din prima luna.
 
Pe langa ingredientele naturale, incearca sa-l faci cat mai frumos pe exterior, sa arate precum un tort, poate? Lumea va fi curioasa si va vrea sa incerce, profita de curiozitatea lor pentru a le atrage fidelitatea prin diverse metode (carduri cadou, vouchere de prima comanda, etc.). 

Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere. Obtii venituri de 1.000 de lei pentru doar 2 ore de munca...click AICI pentru detalii si comenzi<<

Asistent virtual - servicii de planificare

 
Aceasta afacere se desfasoara online, iar investitile sunt minime, mai ales daca detineti deja un laptop. 
 
Ideea de afacere se catalogheaza drept una profitabila, in conditiile in care stiti sa vorbiti fluent intr-o alta limba. Asa veti acoperi o zona mai mare de oameni interesati. Tot in jurul acestei idei, puteti opta pentru servicii de planificare a vacantelor.
 

Suport tehnic de la distanta

 
Exista firme mici care au nevoie de suport tehnic de la distanta, o colaborare de acest gen este mult mai utila din punct de vedere financiar decat daca ar angaja pe cineva non-stop.
 
De asemenea, te poti extinde, creandu-ti propria echipa.
 

Servicii de curatenie

 
Pentru aceasta afacere nu ai nevoie de investitii majore, un buget de 100 de euro este suficient pentru perioada de inceput. Daca esti doar tu in aceasta afacere, te poti orienta catre persoanele fizice care au nevoie de aceste servicii la ei acasa. 
 
Nu ezita sa-ti arati munca pe social media. Multa lumea este fascinata si atrasa de astfel de servicii. Vor sa vada cum un loc dezordonat devine curat si luminos in cateva secunde.

Daca si tu vrei sa iti deschizi o afacere, gasesti in ghidurile noastre informatii complete pentru un start in afaceri plin de succes...click AICI pentru detalii si comenzi<<

Makeup artist - industria de beauty

 
Majoritatea persoanelor au nevoie de un make-up artist pentru diversele evenimente din viata. O astfel de afacere desfasurata la domiciliul clientilor atrage atentia, mai ales ca oamenii care vor aceste servicii nu au timp pentru trafic in ziua respectiva. 
 
Tu poti fi salvarea clientilor. Aceasta industrie este mare, ceea ce iti da ocazia sa alegi. Poti opta pentru servicii de hair style, masaj, ingrijire, etc.

Specialist in editare foto-video - bonus

 
Photoshop este cel mai cunoscut program care te ajuta cu editarea fotografiilor. Desigur, nu este nici cel mai usor program pe care il poti folosi, insa multi colaboratori vor intreba de el. 
 
Foloseste-te de acest skill al tau sau aprofundeaza programul pentru a dezvolta o afacere. Poti face carti pentru copii sau poate benzi desenate daca te descurci cu animatia. 
 
Poti sa-ti faci un studio de fotografie, unde amenajezi diverse fundaluri pentru fiecare ocazie (Craciun, 8 Martie, etc.) sau te poti perfectiona pe o anumita nisa, precum fotografii de copii, fotografii de nunta, fotografii de cuplu, fotografii de produs.
 
La aceasta afacere este necesara o lectie de SEO pentru mai multa vizibilitate, in conditiile in care alegi sa-ti vinzi fotografiile pe site-uri dedicate.
 
Aceste 10 idei pot fi demarate cu investitii minime. Nu ezita sa incerci ceva nou, daca nu esti multumit de ce ai acum! Aprofundeaza fiecare idee si alege. Orice afacere poate lua nastere cu un buget mic, dar cu un plan de afaceri bine pus la punct.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: 10 idei de a face bani cu investitii minimeafaceri cu investitii minimeinvestitii minime

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]