Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai vandute idei de afaceri!

de Ideideafaceri.ro 03 Iul. 2018 2818
4.7 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cauti idei de afaceri? Atunci ai nimerit fix unde trebuie pentru ca noi ti-am pregatit o lista cu cele mai bine vandute idei de afaceri. Tu alegi ceea ce ti se potriveste, iar ideile noastre de afaceri te vor ajuta sa pornesti la drum fara stres!

Stim deja ca pornirea unei afaceri nu reprezinta o gluma si nici nu e ceva simplu. Cu toate ca nu este cel mai usor lucru de facut, sa intri in afaceri poate fi cel mai bun lucru care ti se poate intampla. Depinde doar de tine si de determinarea pe care o ai pentru a fi un antreprenor genial. Pentru un start bun si calculat, noi iti recomandam crearea unui plan de afaceri. Fara un plan bun si facut ca la carte, te vei gasi uneori in situatii neprevazute. Pregateste-te minutios de la bun inceput pentru a evita situatii care s-ar putea sa-ti creeze neplaceri. 
 
Ce idei de afaceri iti propunem noi? Avem o lista mare din care trebuie sa ti se potriveasca ceva. Daca nu gasesti, atunci spune-ne ce iti doresti si noi vom incerca sa iti construim ideea si-ti vom oferi o analiza pentru un inceput promitator.
 
Planta cu 5 arome! Schisandra este super-planta care iti aduce 100.000 de euro la hectar! Este considerata cea mai eficienta planta medicinala, avand beneficii care atrag ca un magnet clientii.
 
Cartofii mov! 1 singur hectar cultivat cu cartof mov iti poate aduce venituri de 1.000.000 de lei/an, de 200 ori mai mult decat 1 hectar cultivat cu grau!Cartoful mov este una dintre cele mai profitabile culturi agricole din Romania la momentul actual.
 
Ferma ecologica de gaini Brahma! Informatiile prezentate sunt clare si, mai ales, complete, astfel incat sa stii cu exactitate, la fiecare etapa, cum trebuie sa actionezi. Vei deveni practic un adevarat expert in domeniu, acumuland cunostinte valoroase.
 
Cultura de lavanda! Lavanda este una dintre cele mai rentabile culturi! Planta este nepretentioasa, se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8.000 de euro/ha! Nu intamplator aceasta planta aromatica este denumita si aurul mov.
 
Confectionarea lumanarilor! Castiga bani din comercializarea de lumanari decorative, lumanari de nunta sau botez, lumanari sculptate sau lumanari parfumate! Afla absolut tot ce trebuie sa stii despre tehnologia realizarii lumanarilor decorative si aromatizate
 
Cultivarea plantelor medicinale! Plantele medicinale ar trebui sa ne insoteasca permanent... De la ceaiul de tei cu miere si lamaie baut dimineata pe-ndelete la ceaiul salvator din galbenele si rostopasca pentru ficatul „suparat” pe dvs., dupa o zi trepidanta.
 
Cum sa-ti deschizi o cafenea! Special pentru tine si dorinta ta de a deschide o cafenea, am creat un ghid complet in care vei gasi TOATE informatiile de care ai nevoie, tratate pe indelete!
 
Cresterea albinelor! Lucrarea Cresterea albinelor iti da siguranta unor solutii clare! Acoperind toate etapele: de la demararea activitatii si pana la vanzarea produselor!
 
Livada de nuci! Ghid pentru livada ta de nuci frantuzesti - o afacere foarte rentabila, o investitie pe termen lung, care iti va aduce bani in urmatorii 80-100 de ani! O vei lasa mostenire copiilor si nepotilor tai.
 
Ferma de raci! Lucrarea Ferma de raci te ghideaza pas cu pas. Ai la dispozitie informatii reale, testate, provenite din studiile si experienta unui pasionat de raci din Romania.
 
Pensiune turistica si agroturistica! Tot mai multi turisti prefera astazi locurile de gazduire si mancarurile oferite de pensiunile turistice sau agroturistice.

Noi iti dorim mult succes si nu uita sa ne vizitezi de fiecare data cand ai nevoie de inspiratie!
 


Tags: idei de afaceriidei de afaceri buneidei de afaceri mariidei de afaceri 2018afaceri mici 2018afaceri ieftine

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.7 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri in domeniul fashion

de Bianca Tila
06 Mar 2024
In trecut, lumea modei nu percepea prea multe locuri de munca sau idei de afaceri. Astazi, domeniul fashion are nevoie de mult mai multi oameni...

Afaceri cu 10.000 euro. 50+ idei de afaceri pe care le poti incepe cu 10.000 de euro sau chiar mai putin

de Bianca Tila
21 Feb 2024
De-a lungul timpului v-am povestit cum va puteti incepe viata antreprenoriala cu afaceri mici de la zero, cu investitii reduse sau cu diverse idei de...

Idei de afaceri online pe care le poti incepe chiar de maine

de Bianca Tila
20 Dec 2023
In era digitala, vanzarea de produse si servicii online prezinta o gama larga de optiuni de pornire. Cheia unei afaceri online este sa va potriviti...

Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere

de Bianca Tila
12 Feb 2024
Afacerile handmade aduc in fata potentialilor clienti unicitate si valoare. Aceasta nisa este in continua crestere, avand in vedere ideile noi si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]