Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lazar, Buget CDep: Antreprenorii au nevoie sa nu fie incurcati de stat

de Florin Amariei 13 Nov. 2019 2855
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Presedintele Comisiei de Buget din Camera Deputatilor spune ca antreprenorii nu asteapta sa fie descurcati de stat, ci ei au nevoie sa nu fie incurcati de stat.

"Cred ca oamenii de afaceri, antreprenorii, nu au nevoie neaparat sa fie descurcati de statul roman, cred ca mai degraba au nevoie sa nu fie incurcati si din acest motiv cred ca o supra-reglementare in Romania nu o sa ajute niciodata mediul de afaceri. Predictibilitatea este un 'must' si reglementarea trebuie sa fie simpla, corecta si eficienta", a afirmat Sorin Lazar.
 
El a subliniat ca impozitul pe profit la intreprinderile cu cifra de afaceri sub un milion de euro este de 1% si acesta simplifica activitatea si controlul, iar impozitul pe dividende a scazut.
 
"Incurajam in Comisia de buget, finante si banci orice fel de dezbatere pe orice fel de tema, pentru ca doar asa putem sa dam tarii legi corecte, care nu trebuie schimbate de la un ciclu legislativ la altul prin ordonante sau prin alte cai. Noi consideram ca mediul de afaceri din Romania trebuie sprijinit si incurajat", a afirmat Sorin Lazar.
 
Aproape 2.000 de companii cu capital roman si strain din diverse domenii (bunuri de larg consum, energie, ospitalitate, comert, media, publicitate etc.), cu o cifra de afaceri cumulata de aproximativ 50 de miliarde de lei, si peste 36.000 de angajati s-au grupat in cadrul Coalitiei pentru Libertatea Comertului si a Comunicarii (CLCC) pentru a contribui la crearea unui cadru fiscal si legislativ predictibil si echilibrat.
 
Membrii CLCC considera ca libertatea economica, libertatea comertului si libertatea comunicarii sunt fundamentale, iar consultarile publice stau la baza unei societati democratice. Coalitia pledeaza pentru stabilitate si predictibilitate legislativa, precum si pentru reglementari echilibrate si necesare, nu intempestive sau excesive.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: lazarbugetantreprenoriincurcatidescurcatistat

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Evolutie antreprenoriala. De la o afacere mica la brand

de Idei de afaceri
07 Dec 2023
Din punctul unora de vedere, branding-ul este etapa finala pentru o afacere, apogeul, daca doriti. In momentul in care vorbim de brand, vorbim de...

CNIPMMR: Antreprenorii n-au incredere in viitorul economic al Romaniei

de Florin Amariei
26 Oct 2021
Conform presedintelui CNIPMMR, antreprenorii n-au incredere in viitorul economic al Romaniei. Pesimismul ramane majoritar. "In ceea ce...

Studiu. Romanii nu mai vor sa lucreze la stat

de Florin Amariei
15 Mar 2021
Un studiu releva ca romanii nu mai vor sa lucreze la stat, marea majoritate dintre conationalii nostri indreptandu-si atentia catre mediul privat....

Furnizor de energie exclusiv pentru IMM-uri si un nou ajutor de stat

de Florin Amariei
11 Ian 2021
CNIPMMR vrea sa puna pe picioare un furnizor de energie electrica exclusiv pentru IMM-uri si solicita un nou ajutor de stat pentru plata facturilor....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]