Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 idei de afaceri pe care le poti incepe cu fonduri europene

de Florin Amariei 15 Aug. 2018 6050
4.53 din 32 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cauti idei de afaceri pe care le poti porni cu fonduri europene? Iata 10 sugestii!

1. Un atelier de croitorie
O croitorie poate fi infiintata la tara cu costuri destul de mici.  La inceput i nevoie de 2-3 masini de cusut, urmand ca mica afacere sa se dezvolte ulterior. Puteti porni de la a face modificari hainelor, dar si pentru a croi tinute de ocazie.
 
2. O fabrica de sapunuri naturale
O alta afacere profitabila la tara este cea cu sapunuri naturale sau sapunuri de casa, avand in vedere faptul ca aceste produse au cautare. Fabricarea sapunurilor nu necesita costuri mari, intrucat materiile prime sunt relativ ieftine. Pentru a porni aceasta mica afacere ai nevoie in primul rand de ustensile, forme de turnat, ambalaje si, evident, ingrediente – uleiuri, argile, unturi vegetale in cazul sapunurilor naturale si soda, ulei vegetal si apa distilata in cazul celor de casa..
 
3. Un atelier de tamplarie
Daca te pricepi la tamplarie sau daca ai la baza si niste cursuri in domeniu iti poti infiinta cu usurinta un atelier intr-o zona rurala. Investitia necesara este una relativ mica, iar amplasarea unui atelier de tamplarie in apropierea unei zone forestiere reprezinta un avantaj important.
 
4. Un atelier de jucarii din lemn
In caz ca optezi pentru un atelier de tamplarie, foarte usor de poti axa pe confectionarea jucariilor din lemn. In prezent este o afacere profitabila, desi investitia initiala este cam mare. Intr-un asemenea atelier se pot produce de la case de papusi pana la jucarii educative, precum cuburi sau puzzle-uri. Sunt necesare diferite echipamente pentru prelucrarea lemnului, de exemplu un ferastrau circular universal, masina de rindeluit, masina de frezat, masina de slefuit, dar si o forta de munca insemnata.
 
5. Un service auto
Un priceput mecanic isi poate deschide un service intr-o zona rurala fara prea mari investitii, bucurandu-se in acelasi timp de un venit bun. De obicei, in zonele rurale nu se gasesc service-uri auto, ceea ce reprezinta un mare avantaj, intrucat concurenta este foarte redusa. Este clar ca oamenii vor prefera sa mearga la service-ul cel mai apropiat de casa decat sa-si duca masina la reparat departe de casa.
 
6. Un coafor
Coaforul, frizeria in mediul rural atrage multi clienti, asigurandu-ti un venit insemnat. Ai nevoie de o investitie relativ mica, nefiind nevoie de mult echipament, ci doar de personal calificat. Tipul acesta de afacere este rar intalnit in zonele rurale.
 
7. O fabrica de sticle din plastic
Fabricarea sticlelor de plastic presune investitia intr-un echipament costisitor de prelucrare a plasticului. Daca gasiti insa clientela pentru produsele dumneavoastra, aceasta afacere poate avea mare succes.
 
8. Un studio foto-video
O afacere cu profit si totodata placuta pentru pasionati poate fi chiar un studio foto-video. Cu un echipament profesionist si investitii in softuri de editare a imaginilor, vei putea oferi servicii pentru evenimente precum nunti, botezuri, serbari scolare.

9. Un magazin mixt
Un magazin mixt poate fi o afacere buna pentru comunitatile unde retelele de supermarket-uri si hypermarket-uri nu si-au deschise puncte expres de comercializare a produselor.
 
 
10. O firma de reparatii
O afacere care va atrage toata populatia din zona este o firma de reparatii. Serviciile de reparatii pot fi diverse, pornind de la repararea calculatoarelor, a aparatelor electrocasnice, a mobilei, pana la repararea ceasurilor sau a bijuteriilor.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: afaceri cu fonduri europeneidei de afaceri cu bani europeni

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.53 din 5 - 32 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]