Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 idei de afaceri care cer investitii foarte mici

de Florin Amariei 22 Sep. 2020 10431
4.33 din 100 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Avem o lista cu 4 idei de afaceri care iti cer investitii foarte mici, asadar te vei putea lansa cu usurinta in antreprenoriat. Iata-le!

Daca esti in cautare de idei de afaceri care sa nu presupuna costuri uriase, atunci ai ajuns unde trebuie. 
 
In momentul de fata e greu sa vorbesti despre pornirea unei noi initiative antreprenoriale, insa romanii cu viziune vor sti intotdeauna ca pe timp de furtuna este momentul ideal sa te pregatesti. Acum poti pune bazele afacerii tale pentru ca imediat ce ochesti momentul ideal sa pornesti fara stres!
 
Iata, asadar, 4 idei de afaceri care iti cer investitii foarte mici.
 
1. Tricouri la comanda
Ai nevoie de o imprimanta sau o presa de calitate care sa poata scoate designuri de calitate. Clientii cauta tricouri personalizate la un pret bun, dar isi doresc si calitate! Pornirea unei astfel de afaceri te va costa in jur 40.000 de lei, suma in care intra: imprimanta/presa, tricourile blank, costurile cu pornirea afacerii si promovarea online, crearea site-ului si costurile cu eventuale promotii de inceput sau curieratul.
 
Desigur, nu uita ca e important sa ai si o suma de bani pusa deoparte. Trebuie sa poti preintampina lucruri la care nu te-ai gandit.
 
Daca vrei sa fii 100% sigur, atunci iti recomandam sa iti faci un plan de afaceri. Gasesti un model si explicatii AICI!
 
2. Afacere sociala
Da, si un antreprenor social poate sa faca suficienti bani pentru a-si indeplini telurile.
 
Trendul din prezent este unul pe care si marile business-uri il adopta: implicarea in comunitatea in care vand. O parte din profit sau, chiar mai bine, din impozite se duce catre initiative care sprijina oamenii din zona respectiva. Este marketing, insa e facut in folosul ambelor parti: compania si cei care au nevoie de sprijin real.
 
Poti gandi cateva produse pe care sa le pui in practica ce sa reprezinte cateva simboluri locale sau care sa poata fi asociate unei cauze. Le vinzi, opresti partea pentru venituri si arati transparent ce faci cu banii si cine beneficiaza de sumele pe care le-ai strans prin comercializare. Si, da, vei avea un venit lunar mult mai bun fata de un salariu pentru un post in cadrul unei firme/institutii.
 
3. Consultant prezentari
Da, si Power Point-ul este pentru unii o aplicatie pe care nu reusesc sa o stapaneasca atat de bine.
 
Chiar daca tot ce trebuie sa faci este sa iei informatiile dintr-o parte si sa le pui pe slide-uri, intr-o ordine prestabilita, exista persoane care isi castiga existenta facand exact asa ceva.
 
In mediul online, veniturile unei astfel de idei de afaceri pot fi cuprinse intre 10 si 15 euro per fiecare slide pe care il realizezi. Asa ca o prezentare de 10 – 15 pagini, va ajunge sa coste intre 100 si 150 de euro. Sume interesante, nu?
 
Si nici nu trebuie sa-l cunosti ca la carte pentru ca exista un ghid care te invata totul intr-o maniera foarte, foarte usoara. Il gasesti AICI!
 
4. Consultant intalnire virtuale
Fie ca iti vine ori nu sa crezi, foarte multe persoane au probleme in a-si gasi jumatatea.
 
Ba chiar unele dintre ele, dat fiind faptul ca au fost respinse de o multime de ori, sunt emotionate chiar si atunci cand trebuie sa vorbeasca cu cineva prin aplicatiile de online dating.
 
Aici poti interveni tu! Ajuta-i si obtine profitul dorit.
 
Orice ai alege sa faci, noi iti dorim succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceriafaceri miciafaceri ieftineidei de afaceri cu investitii mici

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.33 din 5 - 100 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]